«Από τα 18 μου όλοι ασχολούνται με το στήθος μου» δηλώνει η Γιόχανσον [εικόνες] - iefimerida.gr

«Από τα 18 μου όλοι ασχολούνται με το στήθος μου» δηλώνει η Γιόχανσον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απροσδόκητα ειλικρινής ήταν η Σκάρλετ Γιόχανσον στην συνέντευξη που συνόδευε την φωτογράφησή της για την βρετανική έκδοση του περιοδικού Elle.

«Νομίζω ότι κάθε γυναίκα που έχει καμπύλες και αποφασίζει να φορέσει μια τουαλέτα και να πάει σε μια εκδήλωση, αυτόματα γίνεται αντικείμενο του πόθου. Όπως συνέβη σε εμένα όταν ήμουν 18 ετών. Ήμουν πολύ μικρή. Και πάντοτε είχα καμπύλες. Όπως όλες οι γυναίκες στην οικογένειά μου. Οπότε, με το που φόρεσα μια εφαρμοστή τουαλέτα, όλοι ανακάλυψαν ότι είχα στήθος και άρχισαν να με αποκαλούν σεξόβομβα. Κυριολεκτικά από την μια στιγμή στην άλλη άρχισαν να κυκλοφορούν πρωτοσέλιδα τύπου 'Η νέα Μέριλιν'». Αυτό δήλωσε η πλέον ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον πλανήτη στο περιοδικό Elle.

«Από τα 18 μου όλοι ασχολούνται με το στήθος μου» δηλώνει η Γιόχανσον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά σύντομα «Δεν με αφορά το θέμα. Δεν πρόκειται να κάνω παιδιά σύντομα, είμαι σε μια καλή σχέση και δουλεύω σταθερά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου. Αν και μου άρεσε η αίσθηση του να είμαι παντρεμένη».

«Από τα 18 μου όλοι ασχολούνται με το στήθος μου» δηλώνει η Γιόχανσον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Από τα 18 μου όλοι ασχολούνται με το στήθος μου» δηλώνει η Γιόχανσον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Elle Σκάρλετ Γιοχάνσον Avengers Ghost World
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ