Υπόγειο καθεδρικό ναό για εξωγήινους έφτιαξαν στην έρημο οι Σαεντολόγοι [εικόνα] - iefimerida.gr

Υπόγειο καθεδρικό ναό για εξωγήινους έφτιαξαν στην έρημο οι Σαεντολόγοι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρεπόρτερ του BBC ισχυρίζεται πως βρήκε τον μυστικό ναό που έφτιαξαν οι Σαεντολόγοι με στόχο να μείνουν άθικτα τα ιερά γραπτά του ιδρυτή τους όταν θα έρθουν -μετά τον πυρηνικό Αρμαγεδώνα- οι εξωγήινοι.

«Αν κάνω λάθος σχετικά με το ότι η εκκλησία της Σαεντολογιάς πιστεύει στους εξωγήινους, τότε γιατί έφτιαξαν αυτά τα τεράστια σύμβολα στη μέση της ερήμου τα οποία είναι ορατά μόνο από το διάστημα».

Αυτό δηλώνει στην New York Daily News ο Τζον Σουίνι, δημοσιογράφος του BBC Panorama και συγγραφέας του βιβλίου "Church of Fear: Inside the Weird World of Scientology" σχετικά με τους δυο τεράστιους κύκλους (εντός των οποίων διακρίνεται το σχήμα του διαμαντιού) έχει βρει στην έρημο του New Mexico.

Σύμφωνα με το βιβλίο του, αποσπάσμα από το οποίο δημοσίευσε η Sun, «Οι κύκλοι αυτοί είναι σημάδια για να οδηγήσουν τους Σαεντολόγους που θα επιστρέφουν από το διάστημα να βρουν τα γραπτά του Χάμπαρντ (σ.σ. Ιδρυτή της θρησκείας) μετά το πυρηνικό ολοκαύτωμα που θα έχει καταστρέψει την ανθρωπότητα».

Ενώ οι ίδιοι κύκλοι θα οδηγήσουν τους «εξωγήινους» στην μυστική υπόγεια εγκατάσταση που έχει χτιστεί στα 80ς, εντός των οποίων οι διαλέξεις του Χάμπαρντ έχουν γραφτεί σε χρυσούς δίσκους οι οποίοι είναι κλειδωμένοι μέσα σε κουτιά από τιτάνιο και σφραγισμένα ερμητικά με αργό.

Μάλιστα ο συγγραφέας φέρεται να έχει επισκεφτεί ο ίδιος την περιοχή που στεγάζεται αυτός ο καθεδρικός ναός, μαζί με τον πρώην υψηλόβαθμος Σαεντολόγο Μάρκ Χίντλει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ