Ανεργος ξόδεψε τα τελευταία του λεφτά σε διαφημιστική αφίσα-αγγελία για δουλειά - iefimerida.gr

Ανεργος ξόδεψε τα τελευταία του λεφτά σε διαφημιστική αφίσα-αγγελία για δουλειά

Ανεργος ξόδεψε τα τελευταία του λεφτά σε διαφημιστική αφίσα-αγγελία για δουλειά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βρετανός Ανταμ Παστίτι έψαχνε απεγνωσμένα για δουλειά δίχως αποτέλεσμα. Ετσι αποφάσισε να ξοδέψει τις τελευταίες 500 του στερλίνες για να φτιάξει μια... γιγαντοαφίσα, στην οποία έγραφε ακριβώς αυτό καθώς και ότι ζητά δουλειά.

Ο 24χρονος, που έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Γουιντσέστερ, επένδυσε τις τελευταίες του 500 στερλίνες στη γιγαντοαφίσα που ανάρτησε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής που μένει.

Η γιγαντοαφίσα γράφει: «Ξόδεψα τις τελευταίες μου 500 στερλίνες σε αυτή την αφίσα. Σας παρακαλώ δώστε μου δουλειά». Σε αυτή υπάρχει φυσικά το όνομά του, μια φωτογραφία του και μια ηλεκτρονική διεύθυνση για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν μαζί του.

Στην ηλεκτρονική του διεύθυνση, που αναγράφει και στην αφίσα του, όσοι ενδιαφέρονται να του προσφέρουν εργασία, μπορούν να δουν και το βίντεο που έχει αναρτήσει ο 24χρονος και στο οποίο παρουσιάζει τις ικανότητές του με μια μεγάλη δόση... ειρωνείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ