Ο Τζέιμς Μποντ, ο Λίνκολν και οι Άθλιοι υποψήφιοι για τα Αμερικανικά Βραβεία Παραγωγών - iefimerida.gr

Ο Τζέιμς Μποντ, ο Λίνκολν και οι Άθλιοι υποψήφιοι για τα Αμερικανικά Βραβεία Παραγωγών

Ο Τζέιμς Μποντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα ταινίες προτάθηκαν χτες ως υποψήφιες για τα αμερικανικά Βραβεία Παραγωγών (PGA), ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισαν η νέα ταινία του Τζειμς Μποντ, Skyfall, το μιούζικαλ Άθλιοι, αλλά και το «Λίνκολν».

Ανέλπιστη υποψηφιότητα κέρδισε και η ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου για την επιχείρηση Οσάμα μπιν Λάντεν «Zero Dark Thirty», καθώς και οι Μπεν Άφλεκ και Τζορτζ Κλούνι παραγωγοί της ταινίας «Argo» του Άφλεκ, αλλά και η ομάδα παραγωγής του γουέστερν του Κουέντιν Ταραντίνο, «Django Unchained». Στις προτεινόμενες ταινίες είναι επίσης και «η ζωή του Πί» του Ανγκ Λι.

Αντίθετα, εκτός λίστας έμειναν το τελευταίο Μπάτμαν, το The Master αλλά και -προς έκπληξη πολλών- το Χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον.

Τα βραβεία θα δοθούν στις 26 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια τελετής στο Λος Άντζελες και θεωρούνται ενδεικτικά για το ποιες ταινίες θα τιμηθούν με Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου. Οι υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματίδιο θα ανακοινωθούν στις 10 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ