Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Διόρισαν με κομματικά κριτήρια τους διευθυντές εκπαίδευσης - iefimerida.gr

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Διόρισαν με κομματικά κριτήρια τους διευθυντές εκπαίδευσης

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Διόρισαν με κομματικά κριτήρια τους διευθυντές εκπαίδευσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στο υπουργείο Παιδείας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να ανακληθούν άμεσα οι αποφάσεις με τις οποίες ορίστηκαν οι διευθυντές εκπαίδευσης, γιατί δεν πληρούν ούτε τα στοιχειώδη τυπικά προσόντα και το μοναδικό «προσόν» τους ήταν η κομματική τους ένταξη.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταγγέλλει τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και τη χθεσινή απόφαση διορισμού των νέων διευθυντών εκπαίδευσης, κάνοντας λόγο για τακτοποίηση ημετέρων και φαινόμενα αναξιοκρατίας.

«Από πληροφορίες που έχουμε φαίνεται ότι η τακτοποίηση των ημετέρων και η αναξιοκρατία βασιλεύει απολύτως στη λογική της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που κατά τα άλλα αρέσκεται να μιλάει για αξιολόγηση και αξιοκρατία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ