Ιμπραΐμοβιτς: Ο Μπαλοτέλι είναι η ελπίδα της Σίτι για να πάρει το πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Ιμπραΐμοβιτς: Ο Μπαλοτέλι είναι η ελπίδα της Σίτι για να πάρει το πρωτάθλημα

Ιμπραΐμοβιτς: Ο Μπαλοτέλι είναι η ελπίδα της Σίτι για να πάρει το πρωτάθλημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις συμβουλές του στη Μάντσεστερ Σίτι και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι για το πως να διαχειριστούν τον Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για δύο χρόνια (2007-2009) στην Ιντερ.

Ο 31χρονος άσος χαρακτήρισε τον πρώην συμπαίκτη του ως την μοναδική ελπίδα για να διατηρήσει η Σίτι τον τίτλο στην Premier League. «Εάν περάσεις χρόνο με τον Μάριο, τότε θα τον αγαπήσεις. Μπορεί να μην είναι ο πιο εύκολος παίκτης για ένα ν προπονητή να διαχειριστεί, όμως αν μιλήσεις σε κάποιον από τους παλιούς προπονητές του όπως ο Μουρίνιο, θα σου πουν πως το να δουλεύεις με τον Μάριο, σε κάνει να χαμογελάς», δήλωσε αρχικώς στην «Daily Mail» ο Σουηδός επιθετικός, ενώ τόνισε στη συνέχεια πως ο Μπαλοτέλι αποτελεί τη μόνη ελπίδα των «πολιτών» να διατηρήσουν τον τίτλο στην Αγγλία.

«Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Οταν παίζει όπως μπορεί, είναι σε θέση να "πληγώσει" οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται αρκετά πίσω από την Γιουνάιτεντ, όμως αν κάποιος παίκτης μπορεί να διατηρήσει το πρωτάθλημα για αυτήν είναι ο Μάριο. Παρά το επίπεδο των παικτών της Σίτι, εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Μάριο είναι ο πιο ικανός από όλους».

Ο «Ιμπρα» δεν παρέλειψε να συμβουλέψει τον Μαντσίνι πως πρέπει να δείξει αγάπη στον Ιταλό επιθετικό. «Προσπάθησα να βοηθήσω τον Μάριο γιατί κάποιες φορές παίρνει αποφάσεις της στιγμής, αλλά αυτή είναι η προσωπικότητά του. Ο Ρομπέρτο ξέρει, όπως και εγώ, ότι ο τρόπος για να πάρεις το καλύτερο από τον Μάριο είναι να τον αγαπάς. Σε αυτό θα αντιδράσει καλύτερα. Α ο Μάριο παίξει στο 100% του, τότε η Σίτι έχει ακόμη πολλές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ