Ο Μιχελάκης νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» - iefimerida.gr

Ο Μιχελάκης νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Ο Μιχελάκης νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθήκοντα προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» αναλαμβάνει ο βουλευτής Επικρατείας Γιάννης Μιχελάκης μετά από απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μιχελάκης θα αντικαταστήσει στη θέση του προέδρου τους ιδρύματος τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1960 στην Κάλυμνο, ωστόσο μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του διαδρομή από το 1979..

Έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος» «Βραδυνή», «Ακρόπολη», «24 ώρες» και «Κέρδος». Διετέλεσε αρχισυντάκτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «MEGA Κύπρου», καθώς και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στις 10 Ιανουαρίου 2011, ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ενώ στις εκλογές του Μαΐου το 2012, εξελέγη βουλευτής Επικρατείας και επανεξελέγη τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Νικόλ Ποφάντη και έχει τρεις κόρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ