Με υπογραφή Πούτιν ο Ντεπαρτιέ είναι πλέον Ρώσος πολίτης - iefimerida.gr

Με υπογραφή Πούτιν ο Ντεπαρτιέ είναι πλέον Ρώσος πολίτης

Με υπογραφή Πούτιν ο Ντεπαρτιέ είναι από σήμερα Ρώσος πολίτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το'πε και το έκανε ο Ρώσος πρόεδρος: υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα που καθιστούν πολίτη της Ρωσίας τον Γάλλο αστέρα του κινηματογράφου που λόγω βαριάς φορολογίας αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα του.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το γραφείο τύπου του Κρεμλίνου, τα έγγραφα που υπέγραψε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρουν ότι ακολουθώντας όσα προβλέπει το ρωσικό σύνταγμα, ανταποκρίνεται στο αίτημα του Gérard Xavier Marcel Depardieu που γεννήηκε το 1948 στη Γαλλία και του χορηγεί την ρωσική ιθαγένεια. Θυμίζουμε ότι ο Ντεπαρτιέ είχε απειλήσει ότι θα παραδώσει το γαλλικό διαβατήριο και θα ζητήσει τη βέλγικη υπηκοότητα, διαμαρτυρόμενος για τα σχέδια της γαλλικής κυβέρνησης να αυξήσει σημαντικά τους φόρους στους πλούσιους πολίτες της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ