«Με έχουν κακοποιήσει πνευματικά και σεξουαλικά» αποκαλύπτει η νικήτρια του Dancing with the stars - iefimerida.gr

«Με έχουν κακοποιήσει πνευματικά και σεξουαλικά» αποκαλύπτει η νικήτρια του Dancing with the stars

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς απρόσμενη ήταν η αποκάλυψη περί «πολλαπλής» κακοποίησης όταν ήταν 10 χρονών που έκανε στο Cosmopolitan η Τζούλιαν Χάου, γνωστή στο ευρύ κοινό ως δις πρωταθλήτρια του Dancing with the stars και συμπρωταγωνίστρια του Τομ Κρουζ στο Rock of Ages.

«Ήμουν 10 ετών και έμοιαζα 28, ακριβώς επειδή ήμουν πολύ αισθησιακή χορεύτρια. Στην πραγματικότητα ήμουν ένα πολύ βασανισμένο μικρό παιδί που έπρεπε να το παίζω σέξι γιατί αυτή ήταν η δουλειά και η ζωή μου. Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου στο Λονδίνο κακοποιήθηκα πνευματικά, σωματικά και με όποιον άλλο τρόπο φαντάζεσαι».

Αυτό αποκάλυψε η 24χρονη χορεύτρια -επίσης τραγουδίστρια country και ηθοποιός- Τζούλιαν Χάου κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στο Cosmopolitan. Αναφερόμενη στην εποχή που ήταν δέκα ετών και είχε μετακομίσει από την Γιούτα στο Λονδίνο προκειμένου να γίνει χορεύτρια.

Προσθέτοντας πως «Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν έφτασα στην εφηβεία και αυτός που με κακοποιούσε άρχισε να με απειλεί. Επίσης μου έλεγαν ότι αν επιστρέψω στις ΗΠΑ θα καταλήξω να ψήνω burger σε φαστφουντάδικο και θα γίνω μια συνηθισμένη τσούλα. Αλλά δεν τους κρατάω κακία. Τους έχω συγχωρήσει».

«Με έχουν κακοποιήσει πνευματικά και σεξουαλικά» αποκαλύπτει η νικήτρια του Dancing with the stars  | iefimerida.gr 0

Να επισημάνουμε ότι η Τζούλιαν είναι κάτι σαν την εθνική χορεύτρια της Αμερικής, έχοντας κερδίσει δυο φορές το Dancing with the stars. Επίσης είναι μόνιμη σύντροφος του παρουσιαστή Ράιν Σίκρεστ, πλατινένια τραγουδίστρια κάντρι και πρωταγωνίστρια στο Burlesque (δίπλα στην Κριστίνα Αγκιλέρα), το ριμέικ του Footlose και το Rock of Ages.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ