Κόμπι Μπράιαντ: Είμαστε γέροι, γι'αυτό χάνουμε - iefimerida.gr

Κόμπι Μπράιαντ: Είμαστε γέροι, γι'αυτό χάνουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν πραγματοποιούν και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, με τους υπεύθυνους της ομάδας να ψάχνουν να βρουν τί φταίει γι' αυτό.

Η αλλαγή προπονητή λίγο μετά την έναρξη της σεζόν δεν έχει αποδώσει ακόμα τα αναμενόμενα και ο αστέρας της ομάδας Κόμπι Μπράιαντ έσπευσε να... βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο «Black Mamba», έπειτα από μια ακόμα εντός έδρας ήττα, υποστήριξε πως η βασική αιτία για τα αρνητικά αποτελέσματα των Λιμνάνθρωπων είναι η ηλικία των παικτών της ομάδας. «Γιατί χάσαμε; Επειδή είμαστε γέροι! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κερδίζουμε ακόμα και όταν δεν έχουμε ενέργεια. Να αλλάξουμε πράγματα στην άμυνα και να βρούμε τι θέλουμε να κάνουμε στην επίθεση όταν δεν έχουμε φρέσκα πόδια» υποστήριξε ο παίκτης των Λέικερς.

«Στο παρκέ εμφανίστηκε μία γερασμένη ομάδα. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω. Απλώς είμαστε αργοί. Ήρθε μία νεανική ομάδα στο γήπεδό μας με πιο φρέσκα πόδια, έπαιξε με περισσότερη ενέργεια και εμείς απλώς κολλήσαμε στη λάσπη» υπογράμμισε, ενώ για το μέλλον της ομάδας τόνισε: «Νομίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να βρει τρόπο για να παίζει με πολλή ενέργεια σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ