Δεν φεύγει από την Ελλάδα η Coca-Cola -Τρία Έψιλον - iefimerida.gr

Δεν φεύγει από την Ελλάδα η Coca-Cola -Τρία Έψιλον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Δεν ευσταθούν οι πρόσφατες φήμες που αφορούν την πιθανολογούμενη μετεγκατάσταση της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε χώρες του εξωτερικού", επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνέχεια ερωτήματος από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, επισημαίνει: "Η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά για τον Όμιλο. Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία βασική μας προτεραιότητα παραμένει η βελτίωση της αποδοτικότητας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας ώστε να συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους Έλληνες καταναλωτές".

Όσον αφορά στην πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας περί δημιουργίας κέντρου υποστηρικτικών υπηρεσιών στη Βουλγαρία (όπως για παράδειγμα διαχείριση θεμάτων προσωπικού), η Coca-Cola Τρία Έψιλον διευκρινίζει ότι αυτή η πρωτοβουλία δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά την πλειονότητα των 28 χωρών. Συγκεκριμένα, αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας τυποποίησης διαδικασιών και βελτίωσης της αποδοτικότητας της εταιρείας, στα πρότυπα πλήθους άλλων εταιρειών με διεθνή δραστηριότητα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, παράγει και εμφιαλώνει τα προϊόντα της στην Ελλάδα από το 1969 διαδραματίζοντας ουσιαστικό ρόλo στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας. Ο Όμιλος, ο οποίος είναι σήμερα από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως, επιλέγει να διατηρεί την έδρα του στην Ελλάδα από όπου μία πολυεθνική διοικητική ομάδα συντονίζει τις δραστηριότητες σε 28 συνολικά χώρες. Οι μετοχές της εταιρείας έχουν βασική αγορά διαπραγμάτευσης το Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ διαπραγματεύονται δευτερευόντως και στα Χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ