Καταγγέλλουν αστυνομικό για βασανισμό 11χρονου κρατούμενου στην Αμυγδαλέζα - iefimerida.gr

Καταγγέλλουν αστυνομικό για βασανισμό 11χρονου κρατούμενου στην Αμυγδαλέζα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος από νέες καταγγελίες για ξυλοδαρμό ανήλικου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν από αστυνομικό, ο οποίος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς , στο κρατητήριο ανηλίκων της Αμυγδαλέζας, τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ» ο 11χρονος μετά τις κλοτσιές που δέχθηκε στο στομάχι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ Πακιστανοί κρατούμενοι τονίζουν ότι ζήτησε απλά να πάει στην τουαλέτα και προσθέτουν ότι δεν είναι το μοναδικό περιστατικό βασανισμού.

Καταγγέλλουν ότι συχνά δέχονται ξυλοδαρμούς από τους αστυνομικούς χωρίς λόγο, ενώ γα δύο ημέρες δεν τους είχαν δώσει φαγητό.

Μετά το περιστατικό δεκαπέντε ανήλικοι κρατούμενοι προχώρησαν σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενοι για τα βασανιστήρια και τους ξυλοδαρμούς από φύλακες, ενώ ζητούν την τιμωρία του αστυνομικού που χτύπησε βάναυσα τον 11χρονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ