Κανονικά θα λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία το Σαββατοκύριακο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν δημιουργηθεί πρόβλημα, διευθετήθηκε το θέμα με την εργασία του προσωπικού φύλαξης των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας αρμόδιου για θέματα Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα ολοκληρώθηκαν όλες οι διοικητικές ενέργειες που απαιτούνταν, προκειμένου από την αρχή του νέου έτους, το σύνολο του προσωπικού φύλαξης να λαμβάνει εγκαίρως τις αμοιβές για την πέραν του 5νθημέρου απασχόλησή τους.

«Επομένως δεν συντρέχει λόγος αποχής των εργαζομένων από τα καθήκοντα τους ή οποιασδήποτε άλλης μορφής κινητοποιήσεων από πλευράς της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων οπότε και αναμένεται οι Αρχαιολογικοί Χώροι και τα Μουσεία να λειτουργήσουν κανονικά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ