Ο διάλογος που καίει τους Αστυνομικούς– μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών - iefimerida.gr

Ο διάλογος που καίει τους Αστυνομικούς– μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο διάλογος που καίει τους Αστυνομικούς – μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο οι 10 από τα συνολικά 29 μέλη του κυκλώματος ξεκίνησαν να απολογούνται σήμερα, καθώς οι υπόλοιποι ζήτησαν και πήραν προθεσμία. Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας είδαν διάλογοι μεταξύ των μελών που καίνε τους συλληφθέντες Αστυνομικούς.

Την Τετάρτη οδηγήθηκαν στον Ανακριτή και τα 29 άτομα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών το οποίο φέρεται να λειτουργούσε με την προστασία αστυνομικών. Ωστόσο άρχισαν να απολογούνται μόνο οι 10 που κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος, για την υπόθεση.

Οι υπόλοιποι 19 που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος, ζήτησαν προθεσμία και αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ το φως της δημοσιότητας βλέπουν σιγά-σιγά διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση των μελών του κυκλώματος. Ενδεικτική είναι αυτή, που προέβαλλε το Mega, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας έμπορος ναρκωτικών, προσπαθεί να πείσει τον αστυνομικό -που έχει συλλάβει έναν άλλο έμπορο- για το ποιο αδίκημα πρέπει να γράψει στα χαρτιά για τον κατηγορούμενο. Για την ακρίβεια, του λέει να γράψει «για κατοχή» και όχι «για αγοραπωλησία», για να αντιμετωπίσει μικρότερη ποινή ο κατηγορούμενος.

«Εμπορος ναρκωτικών:

Μόνο κατοχή κάνε σε αυτούς στα χαρτιά, έτσι;

Γενικά σε όλους αυτούς κατοχή. Απλά μόνο κατοχή, δεν κάναμε αγοραπωλησία.

Αστυνομικός:

Πες μου εσύ τι θες να γράψουμε.

Εμπορος ναρκωτικών:

Κατοχή,κατοχή και αυτόν λίγο ξύλο για να δώσουν καμιά δουλειά... Γιατί αυτός έχει πολλές δουλειές.

Αυτός που τα έχει πάρει πάνω τους, έχει πολλές δουλειές. Πες «δώσε καμιά δουλειά να φύγεις», πες «να φύγεις από τον ανακριτή».

Αστυνομικός:

Εντάξει. Καλά καλά λέω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ