Τόσο κοντά που μπορείτε να το αγγίξετε: Το Ubuntu σε κινητά και ταμπλέτες - iefimerida.gr

Τόσο κοντά που μπορείτε να το αγγίξετε: Το Ubuntu σε κινητά και ταμπλέτες

Τόσο κοντά που μπορείτε να το αγγίξετε: Το Ubuntu σε κινητά και ταμπλέτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι καινούριο στο χώρο των λειτουργικών συστημάτων και του mobile computing υπόσχεται ότι θα φέρει η Canonical, η εταιρεία πίσω από το εναλλακτικό λειτουργικό Ubuntu Linux.

Όπως γράφει το linuxinside.gr, στην ιστοσελίδα της εταιρείας δεσπόζει από χτες ένα τεράστιο banner με αντίστροφη μέτρηση η οποία παραπέμπει σε μια ανακοίνωση η οποία θα γίνει στις 8 σήμερα το βράδυ. Δεν υπάρχει άλλη ένδειξη για το τι πρόκειται να είναι πέρα από τη φράση "Τόσο κοντά που μπορείτε να το αγγίξετε".

Οι παρατηρητές στον τομέα των λειτουργικών συστημάτων επισημαίνουν ότι η νέα ανακοίνωση θα αφορά πιθανότατα κάποιο προϊόν με βάση το Ubuntu Linux για κινητά τηλέφωνα με περιβάλλον βελτιστοποιημένο για οθόνες αφής. Σε παλιότερες ανακοινώσεις της, η Canonical είχε προαναγγείλει ότι ετοιμάζει μια εκδοχή του Ubuntu που θα μπορεί να τρέχει σε κινητά και ταμπλέτες με Android όπως το Nexus 7.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Android Ubuntu Canonical mobile computing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ