Ο Stephen Hawking πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση και γελά σαρδόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Stephen Hawking πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση και γελά σαρδόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θεωρία του για τις μαύρες τρύπες κυριαρχεί στη διαφήμιση, μαζί με την ανάγκη του να εξαφανίσει έναν τενόρο που ο Ηawking θεωρεί ότι κάνει κακό στην όπερα.

Στη Βρετανική τηλεόραση υπάρχει μία σειρά διαφημίσεων για την ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών ασφαλιστικών πακέτων Go Compare. Πρωταγωνιστής είναι ο Gio Compario, ένας εκνευριστικός τενόρος που «τραγουδάει» στους περαστικούς προσπαθώντας να τους πείσει για να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του site.

Στο τελευταίο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, εμφανίζεται ο διάσημος καθηγητής αρχικά εξηγώντας τη θεωρία της μαύρης τρύπας. Όταν ένας ακροατής τον ρωτά πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την μαύρη τρύπα στην πραγματική ζωή, ο Hawking, με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, φαντασιώνεται τη στιγμή που η μαύρη τρύπα εξαφανίζει τον αντιπαθητικό και θορυβώδη Gio Compario που τα «πρήζει» στους περαστικούς.

Σε επιστολή του στην εφημερίδα Guardian ο Hawking δηλώνει φίλος της Όπερας, οπότε θεωρεί πως μία «εξαφάνιση» του Gio Compario είναι μία προσφορά σε όλους εκείνους που αγαπούν την Όπερα και απεχθάνονται τους θορύβους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ