Επιβεβαίωση της Καντού για Τρινκέρι στον πάγκο της Εθνικής - iefimerida.gr

Επιβεβαίωση της Καντού για Τρινκέρι στον πάγκο της Εθνικής

Επιβεβαίωση της Καντού για Τρινκέρι στον πάγκο της Εθνικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντρέα Τρινκέρι αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, με την πρόεδρο της Καντού, στην οποία εργάζεται ο Ιταλός τεχνικός, Αννα Κρεμασκόλι, να το επιβεβαιώνει.

«Είμαστε περήφανοι και είναι τιμή μας που ο Αντρέα Τρινκιέρι επελέγη να είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ευρώπη. Τον υποστηρίξαμε και του δώσαμε τη δυνατότητα εκείνος να έχει τον τελευταίο λόγο, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να προπονήσει τόσο εμάς, όσο και την Εθνική. Το μοντέλο ενός προπονητή που δουλεύει σε εθνική ομάδα και σε σύλλογο δούλεψε καλά τα τελευταία χρόνια με τον Σέρτζιο Σκαριόλο στην Ισπανία και τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Ιταλία», δήλωσε η Κρεμασκόλι στην «Corriere di Como».

Συνεργάτες του 44χρονου τεχνικού αναμένονται να είναι σύμφωνα με το sport-fm.gr οι Γιώργος Λιμνιάτης, Δημήτρης Παπανικολάου και Ηλίας Καντζούρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ