Κλεμμένα χρυσαφικά βρέθηκαν σε ενεχυροδανειστήριο στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Κλεμμένα χρυσαφικά βρέθηκαν σε ενεχυροδανειστήριο στο Ηράκλειο

Κλεμμένα χρυσαφικά βρέθηκαν σε ενεχυροδανειστήριο στο Ηράκλειο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ κλάπηκαν από κοσμηματοπωλείο και κατέληξαν σε ενεχυροδανειστήριο στο Ηράκλειο, ενώ συνελήφθη μία 42χρονη που όπως προέκυψε από τις έρευνες είχε κάνει τις κλοπές κοσμηματοπωλείων επάγγελμα.

Σύμφωνα με καταγγελία του 39χρονου χρυσοχόου, το απόγευμα της Κυριακής, η γυναίκα μπήκε σαν πελάτης στο κατάστημά του κι έκλεψε κοσμήματα, χρηματικής αξίας, 2.000 ευρώ.

Μετά από αστυνομικές έρευνες η γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ την κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο χρυσά δαχτυλίδια, δύο τιμολόγια, από τα οποία προκύπτει η πώληση των κοσμημάτων, σε επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου στο Ηράκλειο, καθώς και το ποσό των 530 ευρώ, ως προερχόμενο από την διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ακολούθησε έρευνα στο ενεχυροδανειστήριο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κοσμήματα που αναφέρονταν στα τιμολόγια, μέρος των οποίων είναι τα κλεμμένα από το κοσμηματοπωλείο του 39χρονου, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται η προέλευση τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ