«Αισθάνομαι άντρας παγιδευμένος σε γυναικείο σώμα», δηλώνει η Ελληνίδα του Μποντ - iefimerida.gr

«Αισθάνομαι άντρας παγιδευμένος σε γυναικείο σώμα», δηλώνει η Ελληνίδα του Μποντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση σε όσους την κατηγορούν ότι έπαιξε για πολύ λίγο στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στα πλαίσια πρόσφατης συνέντευξής της.

«Δεν είναι λίγα δευτερόλεπτα. Είναι ένα λεπτό. Από εκεί και πέρα έχω να πω ότι δεν έχει υπάρξει άλλη Ελληνίδα που να έχει παίξει σε Bond και πως ακόμη και η Μπερενίς Μαρλό που κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο εμφανίζεται για περίπου πέντε λεπτά». Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά -και εμφανώς εκνευρισμένη με το όλο θέμα- η Τόνια Σωτηροπούλου.

Προσθέτοντας, σχετικά με το ενδεχόμενο του γάμου και τι την ελκύει σε ένα άντρα «Δεν με έλκουν τα άπειρα λεφτά, ούτε με έχω στο μυαλό μου στα 40 ως μια καλοπαντρεμένη κυρία. Ποτέ δεν υπήρξα με κάποιον με πολλά λεφτά, γιατί αυτά με κάνουν να νιώθω άβολα. Μέσα μου αισθάνομαι κατά κάποιον τρόπο ένας άντρας παγιδευμένος σε γυναικείο σώμα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ