Σταρόβας: «Mε πάχυναν ο Καρράς και ο Μελάς με τα αρνιά που κουβαλούσαν» - iefimerida.gr

Σταρόβας: «Mε πάχυναν ο Καρράς και ο Μελάς με τα αρνιά που κουβαλούσαν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί χαρτογιακάδων, ροκάδων και υπεύθυνων για τα παραπανίσια κιλά του μίλησε η Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Μέχρι τα 30 μου ήμουν 74 κιλά. Ασχολήθηκα για χρόνια με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, κατέβαινα σε αγώνες, ακολουθούσα αυστηρό πρόγραμμα. Μετά άνοιξα ένα στούντιο ηχογραφήσεων. Περνούσα 15 ώρες με τον Βασίλη Καρρά και τον Ζαφείρη Μελά και πάχυνα από τις πίτσες και τα αρνιά που κουβαλούσαν». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής μουσικός και κωμικός στο Πρώτο Θέμα.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν του αρέσουν οι γυναίκες « Είστε κατεστραμμένες εγκεφαλικά. Για να σας αρέσει ένας άντρας πρέπει να παχύνει, να κάνει μία κόρη και να αγοράσει λαμπραντόρ».

Τέλος, όσον αφορά το αν τον έχει αγγίξει η κρίση, ο πληθωρικός Θεσσαλονικιός απαντά «Δεν θέλω να παραπονιέμαι. Σε αυτή τη χώρα όλα ήταν παραπάνω. Μεγαλύτερη η προσφορά από τη ζήτηση. Τι τα ήθελε μια χώρα-πορδή τόσα περιοδικά και τόσα κανάλια; Κόβω πράγματα πλέον όχι από τσιγκουνιά, αλλά γιατί βαρέθηκα να δημιουργώ ψευδαισθήσεις στον εαυτό μου για ανάγκες που δεν είχα. Έχω ανάγκη να φάω, να κοιμηθώ και να ερωτευτώ. Την ανθρώπινη επαφή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ