«Η Κάρμεν Ελέκτρα θα σε ξετρελάνει. Είναι αχόρταγη», λέει ο Ρόντμαν στον Σάιμον Κόουελ - iefimerida.gr

«Η Κάρμεν Ελέκτρα θα σε ξετρελάνει. Είναι αχόρταγη», λέει ο Ρόντμαν στον Σάιμον Κόουελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή του ότι ο Σάιμον Κόουελ θα χάσει τα μυαλά του με τα ακροβατικά της Κάρμεν Ελέκτρα στο κρεβάτι εκδήλωσε ο πρώην συζυγός της, Ντένις Ρόντμαν.

«Έχω κοιμηθεί με πάνω από 2.000 γυναίκες. Μετά από λίγο όλες μπερδεύονται στο μυαλό μου. Αλλά όχι η Κάρμεν. Παραμένει μέσα στο top 10 μου. Και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τον Σάιμον να κυκλοφορεί συνέχεια με ένα μεγάλο χαμόγελο στο προσωπό του. Έχει καταπληκτικό σώμα και ξέρει πως να το χρησιμοποιεί». Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Sun ο 53χρονος πρώην σταρ του NBA που είχε παντρευτεί την Κάρμεν για ένα μικρό διάστημα την δεκαετία των 90s.

Προσθέτοντας πως «Έχω ανάγκη από σέξ συνέχεια. Το ίδιο και η Κάρμεν. Και όταν το θέλει, πρέπει να το έχει. Ότι ώρα της ημέρας και να είναι. Θυμάμαι ένα ταξίδι που κάναμε με ιδιωτικό τζετ στον Καναδά. Η Κάρμεν ήθελε να το κάνουμε. Το ίδιο και εγώ. Οπότε βγάλαμε τα μάτια μας μπροστά στον μανατζέρ μου που καθόταν στην απέναντι πολυθρόνα».

«Η Κάρμεν Ελέκτρα θα σε ξετρελάνει. Είναι αχόρταγη», λέει ο Ρόντμαν στον Σάιμον Κόουελ  | iefimerida.gr 0

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Ρόντμαν προειδοποιεί τον Σάιμον ότι η Κάρμεν έχει πάθος για ανωμαλίες που θα έκαναν και τον πιο έμπειρο να κοκκινίσει, ότι της αρέσουν τα κακά αγόρια και γιατί δεν πρέπει να παραγγείλει ποτέ μακαρόνια όταν μαλώνουν «Ο γάμος μας ήταν μικρός σε διάρκεια, αλλά περάσαμε καλά. Με την εξαίρεση μιας φοράς που με έπιασε στο κρεβάτι με δυο γυναίκες και έκανε κάτι εβδομάδες να μιλήσουμε. Χωρίσαμε μετά από ένα καβγά σε ένα ξενοδοχείο στο Μαιάμι. Είχα εξαντληθεί και ήθελα να κοιμηθώ. Όμως η Κάρμεν, που ήταν στο δωμάτιο μαζί με μια φίλη της, ήθελε να παίξει. Οπότε πήρε ένα πιάτα μακαρόνια και πήγε να μου τα βάλει στο κ@λ*. Δεν το θεώρησα αστείο, οπότε την πέταξα έξω από το δωμάτιο. Αν και δεν της έριξα γροθιά, όπως γράφτηκε, αλλά απλά την έσπρωξα. Πλέον είμαστε και πάλι κουλ. Όποτε βρεθούμε, μιλάμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ