Οι Νάγκετς έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί των Κλίπερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Νάγκετς έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί των Κλίπερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη ήττα τους μετά από 17 διαδοχικές νίκες γνώρισαν οι Λος Αντζελες Κλίπερς από τους Νάγκετς στο Ντένβερ με 92-78.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 17 πόντους, ενώ άλλοι πέντε συμπαίκτες του είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Παρά τους 36 πόντους του Κόμπι Μπράιαντ, οι Λος Αντζελες Λέικερς ηττήθηκαν μέσα στην έδρα τους από τους Φιλαδέλφεια 76ερς με 103-99 και συνεχίζουν να απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας αρνητικό ρεκόρ νικών (15-16). Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς με 105-100, με τον Καρμέλο Αντονι να πετυχαίνει σχεδόν τους μισούς πόντους των Νικς (45). Οι Ντάλας Μάβερικς πέτυχαν την πρώτη νίκη τους μετά από έξι παιχνίδια επικρατώντας με 103-94 των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ:
Λος Άντζελες Λέικερς - Φιλαδέλφεια 76ερς 99-103
Ντένβερ Νάγκετς - Λος Άντζελες Κλίπερς 92-78
Νιου Όρλεανς Χόρνετς -Ατλάντα Χοκς 86-95
Ντιτρόιτ Πίστονς - Σακραμέντο Κινγκς 103-97
Νιου Γιορκ Νικς - Πόρτλαντ Μπλέιζερς 100-105
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Ντάλας Μάβερικς 94-103

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ