Κουίκ: Υπάρχουν κι άλλες λίστες όπως της Siemens - Στη δικαιοσύνη με ονόματα - iefimerida.gr

Κουίκ: Υπάρχουν κι άλλες λίστες όπως της Siemens - Στη δικαιοσύνη με ονόματα

Κουίκ: Δεν υπάρχει μία αλλά πολλές λίστες και όλες πρέπει να φτάσουν στη δικαιοσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2013 κληρονόμησε «όχι μία αλλά πολλές λίστες» και για όλες πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη με όνομα και επίθετο, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, θυμίζοντας τις λίστες της Siemens, του σκανδάλου της Proton, τα CDS και τη λίστα όσων -όπως είπε- εκχώρησαν εθνική κυριαρχία.Μιλώντας σε δημοσιογράφους από τη Χίο όπου βρίσκεται, ο κ.Κουίκ είπε ότι εκτός από τη λίστα Λαγκάρντ, το 2013 κληρονόμησε από την προηγούμενη χρονιά κι άλλες λίστες που αφορούν τα διάφορα σκάνδαλα που έχουν βγει στην δημοσιότητα. Ανέφερε τη Siemens και τη λίστα Χριστοφοράκου, το σκάνδαλο της Proton Bank του κ.Λαυρεντιάδη, τα CDS και την λίστα «όσων εμπλέκονται στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας με αποκορύφωμα το ΦΕΚ 240».

«Αυτή τη νέα χρονιά πρέπει να τελειώνουμε με τις μαφίες των συγκαλύψεων. Η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας ζητούν κάθαρση ενός πολιτικού συστήματος με πολλές σάπιες ρίζες. Ζητούν να αποδοθεί επιτέλους, με όνομα και επίθετο, η Δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο κ.Κουίκ και επανέλαβε την «Εθνική Αντιπρόταση» του κόμματός του που προβλέπει:

  • Αλλαγή όλων των συνταγματικών διατάξεων και των Κανονισμών της Βουλής ώστε να μην υπάρχει κανενός είδους ασυλία για Βουλευτές και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
  • Να μπει τέλος στις μαϊμού Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής και όλα τα πολιτικά πρόσωπα να αποδίδουν λογαριασμό στην τακτική Δικαιοσύνη, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα ισχύει γι αυτά η οποιαδήποτε περίοδος παραγραφής και θα διώκονται μέχρι το τέλος του βίου τους.
  • Η ανώτατη ηγεσία της Δικαιοσύνης να μην διορίζεται από τους πολιτικούς, αλλά να εκλέγεται εκ των έσω, σε μια προσπάθεια να κατοχυρωθεί όσο γίνεται περισσότερο η πλήρης αυτονομία και ελευθερία της.


Ο κ. Κουίκ διαβεβαίωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν «ανεβάσει ακόμα περισσότερες ταχύτητες δράσης, συσπείρωσης και υποδοχής νέων μελών» και ευχήθηκε «χρόνια πολλά και μακροημέρευση σε όλους και εκ των πραγμάτων εύχομαι ολιγοημέρευση στη συγκυβέρνηση που για λογαριασμό του διεθνούς τραπεζικού συστήματος έχει καθυποτάξει την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ