Γιατί στον Παναθηναϊκό υποπτεύονται τον Τζίγγερ ότι είναι πίσω από τους πρίγκιπες - iefimerida.gr

Γιατί στον Παναθηναϊκό υποπτεύονται τον Τζίγγερ ότι είναι πίσω από τους πρίγκιπες

Γιατί στον Παναθηναϊκό υποπτεύονται τον Τζίγγερ ότι είναι πίσω από τους πρίγκιπε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν ήταν τυχαία, καθώς πολλοί στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι πίσω από τους πρίγκιπες και τον Τσάκα είναι ο ίδιος ο παλιός μεγαλομέτοχος.Αυτό υποστηρίζει σε άρθρο της η «Εφημερίδα των Συντακτών» που επισημαίνει ότι ο κ.Αλαφούζος είχε τους λόγους του για να φτάσει να πει -στην πρόσφατη συνέλευση της Συμμαχίας- για πρώτη φορά ότι η πολυμετοχικότητα δεν περπάτησε γιατί ο Βαρδινογιάννης «δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Δευτέρας, οι μέτοχοι του ΠΑΟ είναι βέβαιοι πλέον ότι πίσω από το νέο πρίγκηπα Φαϊζάλ κρύβεται και πάλι ο Βλάσης Τσάκας και ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον του Σαουδάραβα να βάλει τα 28 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να πάρει τις μετοχές.

Ωστόσο, πολλοί προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και ψάχνουν για υποκινητές στην ιστορία με τους σαουδάραβες πρίγκιπες. Ορισμένοι έδειχναν μεγαλομέτοχο άλλου συλλόγου, ενώ άλλοι δείχνουν μέσα στον ίδιο τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ως ύποπτο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που είναι αδρανής. Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, στόχος του όποιου εσωτερικού υποκινητή είναι να μην τελεσφορήσει η προσπάθεια να γίνει ο Παναθηναϊκός εταιρεία λαϊκής βάσης. Στενοί συνεργάτες του κ.Αλαφούζου, συνεχίζει η εφημερίδα, μιλούν για... ενδείξεις ότι ο κ.Βαρδινογιάννης είναι ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο καθώς έχει γνωριμίες στη Σαουδική Αραβία, και λόγους για να αποτύχει η προσπάθεια της λαϊκής βάσης και να φανεί το κενό που άφησε η οικογένειά του.

Ανεξάρτητα του τι πραγματικά συμβαίνει πάντως, και καθώς δεν μπορεί να υπάρξει καμία δημόσια τοποθέτηση χωρίς αποδείξεις, ο κ.Αλαφούζος προσπαθεί να προχωρήσει τα φλέγοντα θέματα όπως το δάνειο των 7,5 εκατ. ευρώ και την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η διορία για τον πρίγκιπα Φεϊζάλ λήγει την Παρασκευή 4 και αμέσως μετά θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ