Κορυφαίος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας ο Βασίλης Σπανούλης - iefimerida.gr

Κορυφαίος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας ο Βασίλης Σπανούλης

Κορυφαίος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας ο Βασίλης Σπανούλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμφίβολα το 2012 ήταν η χρονιά του καθώς οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης έπειτα από πολλά χρόνια και ήρθε η στιγμή αυτό να αποτυπωθεί και με τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς που φεύγει.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ανακηρύχθηκε έπειτα από ψηφοφορία του Eurobasket.com κορυφαίος ευρωπαίος μπασκετμπολίστας.

Τα κατορθώματα του «Kill Bill» θάμπωσαν του πάνω από 300 δημοσιογράφους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και τον έθεσαν στην πρώτη θέση μπροστά από παίκτες όπως ο Αντρέι Κιριλένκο και ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Ακόμη, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη (Παναθηναϊκός), Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Εραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα) και Νέναντ Κρίστις (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε όπως ήταν αναμενόμενο ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο ψηφίστηκε ο καλύτερος ευρωπαίος από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί και εκτός της ηπείρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ