Πνίγηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ επεξεργαστής ήχου του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών - iefimerida.gr

Πνίγηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ επεξεργαστής ήχου του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Πνίγηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ επεξεργαστής ήχου του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ο βραβευμένος με Όσκαρ επεξεργαστής ήχου του δεύτερου μέρους της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, «Οι Δύο Πύργοι», Μάικλ Χόπκινς, όταν ενώ έκανε ράφτινγκ, το σκάφος του γύρισε πετώντας τον στο ορμητικό ποτάμι.

Ο 53χρονος Χόπκινς από το Γκρέιταουν, έκανε ράφτινγκ στον ποταμό Γουάιοχαιν,όταν το σκάφος του γύρισε και τον πέταξε στο νερό, μαζί με τη γυναίκα του Νίκι και ένα φίλο του, οι οποίοι όμως επέζησαν.

Η αστυνομία δήλωσε ότι όλοι τους φορούσαν σωσίβια και κράνη, ωστόσο ο Μάικλ Χόπκινς πιθανόν έπεσε σε πολύ ορμητικό σημείο του ποταμού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πνιγεί.

Σε δήλωσή της, η οικογένεια του Χόπκινς αναφέρει: «Ο Μάικλ αγαπούσε την περιπέτεια και η απώλειά του θα είναι μεγάλη για τους συγγενείς και τους φίλους του», ενώ ζήτησαν διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους.

Το 2006, ο Χοπκινς μοιράστηκε το βραβείο Oscar με τον Ίθαν βαν ντερ Ριν για την επεξεργασία ήχου της ταινίας Κινγκ Κόνγκ, ενώ το 2003 είχε κερδίσει ξανά το Όσκαρ για την επεξεργασία ήχου στο 2ο μέρος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών «Οι Δύο Πύργοι»

Δούλεψε επίσης και σε άλλες δύο ταινίες του Πίτερ Τζάκσον: «Heavenly Creatures» και «The Frighteners.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ