Ποιός είναι ο 44χρονος ηθοποιός που αυτοκτόνησε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιός είναι ο 44χρονος ηθοποιός που αυτοκτόνησε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως ήταν ο λόγος που οδήγησαν τον αριστούχο απόφοιτο της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης, Δημήτρη Βογιατζή, στο να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μπορεί το ευρύ κοινό να θυμάται τον Δημήτρη Βογιατζή ως τον άνθρωπο που αντικατέστησε τον Κώστα Αποστολίδη στην δεύτερη σεζόν του Αέρινες Σιωπές, αλλά ο γεννημένος στο Βόλο ηθοποιός είχε να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό, ιδιαίτερα στο θέατρο.

Συγκεκριμένα ο αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης έχει παίξει με επιτυχία σε παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, στον «Οδυσσεβάχ» του Σταμάτη Φασουλή, στους «Τρομερούς γονείς» δίπλα στις Αννα Παναγιωτοπούλου και Μίρκα Παπακωνσταντίνου, στην «Οπερα της πεντάρας» με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Στέλιο Μάινα και στον «Δον Ζουάν» του σκηνοθέτη Θέμη Μουμουλίδη.

Ενώ, πέρα από τις Άερινες Σιωπές, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Τα χαμένα γράμματα» που προβλήθηκαν από την ΕΡΤ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του, όπως ο συμπρωταγωνιστής του στο Αέρινες Σιωπές Μάριος Αθανασίου και ο συμφοιτητής του Πασχάλης Τσαρούχας, τον περιγράφουν ως ένα πάντα χαμογελαστό και αξιοπρεπή άνθρωπο, που τον ενδιέφερε η ουσία της τέχνης που υπηρετούσε και όχι το λαμπερό περιτύλιγμα.

Μια τέχνη που στο τέλος τον «πρόδωσε», αφού τα τελευταία χρόνια -λόγω της συνταρακτικής κρίσης που πλήττει το επάγγελμά του- ήταν άνεργος. Με την εξαίρεση της συμμετοχής του στην «Ειρήνη» του Πέτρου Φιλλιπίδη το καλοκαίρι του 2011 και κάποιων παραστάσεων στο τοπικό Θεσσαλικό Θέατρο.

Όπως όλα δείχνουν ήταν αυτές οι οικονομικές δυσκολίες -και η κατάθλιψη που νομοτελειακά φέρνουν μαζί τους- που τον οδήγησαν στην απόφαση να γράψει το δικό του «τραγικό» φινάλε, με την μητέρα του να τον βρίσκει κρεμασμένο από το φωτιστικό στο ταβάνι στο σπίτι του στο Βόλο.

Η κηδεία του θα λάβει χώρα την Τετάρτη στο Βόλο. Εκεί που δεκάδες φίλοι και συνάδελφοί του αναμένεται να δώσουν το παρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ