Αναστόπουλος και με τη βούλα στον πάγκο του Ατρόμητου - iefimerida.gr

Αναστόπουλος και με τη βούλα στον πάγκο του Ατρόμητου

Αναστόπουλος και με τη βούλα στον Ατρόμητο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι και επισήμως από το πρωί της Δευτέρας ο προπονητής του Ατρόμητου, με τον 55χρονο τεχνικό να υπογράφει εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Βοηθός προπονητής του «μουστάκια» θα είναι ο Ανδρέας Σκέντζος και γυμναστής ο Θανάσης Μουρτζιάπης, με στενό συνεργάτη τον Σωτήρη Κακαργιά. Ο Νίκος Αναστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου τόνισε πως θα δώσει και τη ψυχή του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που ο κύριος Γιώργος Σπανός και ο κύριος Γιάννης Αγγελόπουλος με ενέταξαν στην οικογένεια του Ατρόμητου, ενός συλλόγου που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα, και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέλος της. Ο Ατρόμητος αποτελεί ένα σκαλοπάτι για εμένα, φεύγοντας από ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ κι ερχόμενος σε ένα επίσης μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Ατρόμητος.

»Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται με συμπαραστάτη τον κόσμο που είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια όταν ο Ατρόμητος είχε έδρα τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον ακολουθούσαν χιλιάδες φίλαθλοι. Θα δώσουμε λοιπόν τα πάντα για να το πετύχουμε πάλι και να κάνουμε τους φιλάθλους του υπερήφανους. Τους θέλουμε κοντά μας και αυτός είναι ένας επιπλέον στόχος μας, να γεμίσουμε κάθε σπιθαμή του γηπέδου».

»Όπως έκανα σε όλες τις ομάδες, έτσι και τώρα θα δώσω την ψυχή μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλέψουμε συλλογικά ο καθένας από τον τομέα του για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας αρχής γενομένης από το ματς με τη Κέρκυρα. Αυτό είναι που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο του Περιστερίου, ότι θα δώσω και τη ψυχή μου για το μεγαλείο του Ατρόμητου».

Φωτογραφία: atromitosfc.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ