Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με Μουζουράκη, Κωνσταντόπουλο, Encardia και Μπλε - iefimerida.gr

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με Μουζουράκη, Κωνσταντόπουλο, Encardia και Μπλε

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με Μουζουράκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το αποψινό ρεβεγιόν και την αλλαγή του χρόνου. Ωστόσο, όσοι δεν είστε καλεσμένοι κάπου, μην ανησυχείτε, αφού ο Δήμος Αθηναίων έχει προνοήσει για μία εντυπωσιακή αλλαγή του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες θα υποδεχτούν το 2013 επί σκηνής:

Οι εκδηλώσεις για απόψε είναι πολλές και διαφορετικές για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα:

Δήμος Αθηναίων:
Την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23.00 για πρώτη χρονιά θα υποδεχτούμε το νέο χρόνο στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών, με φόντο την Ακρόπολη. Ζογκλέρ, ισορροπιστές, ξυλοπόδαροι και μίμοι της ομάδας Circus Dayz θα βρίσκονται εκεί για να δώσουν μια νότα μαγείας στη βραδιά, ενώ τη μουσική υποδοχή του νέου χρόνου αναλαμβάνει η ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη μουσική διεύθυνση του Λευτέρη Καλκάνη σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φωνή της Τζώρτζια από τους Μπλε και τον «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.
Πεζόδρομος Απόστολου Παύλου, Θησείο – Μοναστηράκι
Ώρα: 23:00
Είσοδος Ελεύθερη

Σταυρός του Νότου: Στις 12 ακριβώς υποδέχεται το νέο χρόνο ο Πάνος Μουζουράκης με τον Θανάση Αλευρά και την παράσταση «Τα Άπαντα». Ένα σατιρικό «βλάχικο καμπαρέ» επι σκηνής σε μία ξεκαρδιστική παράσταση, μοναδική στο είδος της.
Σταυρός του Νότου Plus (Φραντζή & Θαρύπου 35)
Είσοδος: 13€ με μπύρα-κρασί, ποτό: +2€
2ο ποτό: 8€ ή μπύρα-κρασί: 6€
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 άτομα: 115€ (κομπλέ)
Μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα: 60€ (κομπλέ)

Στάβλος: Πάρτυ Swing & Rock n' Roll από τους Hirollers. Ο Dj Jimmy Jazzman σε ρυθμούς Swing n' Roll κοντά σας μέχρι το πρωί
Στάβλος bar (Ηρακλειδών 10 Θησείο)
Ώρα: 22:00

Ρυθμός Stage: Η μπάντα των Encardia με μοναδικές ταραντέλες προσκαλεί το κοινό να αλλάξει μαζί τους το χρόνο να τραγουδήσει κάλαντα, να ανταλλάξει ευχές, να κόψει βασιλόπιτα με φλουριά που κερδίζουν συλλεκτικούς δίσκους και συλλεκτικό κόκκινο κρασί Encardia και η βραδιά θα συνεχίσει σε ρυθμούς που θα ξεσηκώσουν τους πάντες.
Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Ώρα Έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Half Note Jazz Club: Μια ιδιαίτερη μπάντα θα γιορτάσει την αλλαγή του χρόνου με τους θαμώνες του Half Note. Οι καταπληκτικοί O Sister είναι μία παρέα μουσικών αφοσιωμένοι στην Αμερικάνικη μουσική της δεκαετίας του 20' και του 30', τις χρυσές δεκαετίες της Dixie και του Swing, σε μια προσπάθεια αναβίωσης του πνεύματος της εποχής της γέννησης της jazz πριν αυτή αρχίσει να θεωρείται ελιτίστικη, όταν ακόμα ήταν μουσική για ξέφρενο χορό.
Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Παγκράτι)
Ώρα: 22:30
Είσοδος: Bar 10€

Stage 25: O Θοδωρής Κοτονιάς και τα Μακρινά Ξαδέρφια μας περιμένουν «Με κλαρίνα και βιολιά» να σφυρίξουμε χαρούμενα για την αλλαγή του χρόνου. Τραγούδια τους που αγαπήσαμε, καινούργια, διασκευές, με γκάζια, αλλά και λυρισμό, σε διάθεση και ρυθμό γιορτινό.
Stage 25 club ( Αισχύλου 25, Περιστέρι)
Ώρα: 00:00
Είσοδος: 10 ευρώ

BAUMSTRASSE: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με σπιτικό φαγητό, ποτό, χάππενινγκς, dj's και χορό μέχρι τελικής πτώσης. Στις μουσικές η Εύα Τσακνή και ο Costinho.
Baumstrasse (Σερβίων 8 (2ος Όροφος), Γκάζι)
Ώρα: 22:00
Είσοδος: 3 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ