Διπλή Πρωτοχρονιά θα κάνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο - iefimerida.gr

Διπλή Πρωτοχρονιά θα κάνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Διπλή Πρωτοχρονιά θα κάνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν είσαι διάσημος σταρ, κάνεις ότι θέλεις κι έτσι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε φέτος να γιορτάσει δύο Πρωτοχρονιές. Συγκεκριμένα σε λίγες ώρες θα παρευρεθεί με άλλους συναδέλφους του στο Σίδνεϊ για την αλλαγή του χρόνου και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Λας Βέγκας για να προλάβει και εκεί το 2013.

Εκατοντάδες τόνοι πυροτεχνημάτων βρίσκονται στο λιμάνι του Σίδνεϊ έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή του φαντασμαγορικού εορτασμού για την υποδοχή της νέας χρονιάς, ενώ το εορταστικό πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι.

Εκατοντάδες διασημότητες από τις ΗΠΑ, ανάμεσά τους και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισαν φέτος να γιορτάσουν δυο φορές την υποδοχή του 2013, αφού θα παρακολουθήσουν από κοντά τον εντυπωσιακό εορτασμό στο Σίδνεϊ, ενώ εκμεταλλευόμενοι την διαφορά ώρας θα μεταβούν αμέσως μετά στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσουν κι εκεί την αλλαγή του χρόνου.

Επειδή το διεθνές αεροδρόμιο του Σίδνεϊ κλείνει από τις 12 τα μεσάνυχτα έως το πρωί, ο Ντι Κάπριο και η εκλεκτή παρέα του θα ταξιδέψουν με μικρό αεροσκάφος στην Καμπέρα και από εκεί με μεγάλο αεροσκάφος στο Λας Βέγκας για να προλάβουν να κάνουν και εκεί πρωτοχρονιά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ