Στο νοσοκομείο η Χίλαρι Κλίντον - Θρόμβο αίματος εντόπισαν οι γιατροί - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο η Χίλαρι Κλίντον - Θρόμβο αίματος εντόπισαν οι γιατροί

Στο νοσοκομείο η Χίλαρι Κλίντον - Θρόμβο αίματος εντόπισαν οι γιατροί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλινική εισήχθη χθες Κυριακή η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, όταν οι γιατροί εντόπισαν θρόμβο αίματος, ο οποίος οφείλεται σε τραυματισμό που υπέστη στις αρχές Δεκεμβρίου. Η Κλίντον θα παραμείνει στο νοσοκομείο υπό τη στενή παρακολούθηση των γιατρών.

Δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της έκανε ο εκπρόσωπός του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Φελίπε Ρέινες, ο οποίος δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι γιατροί της υπουργού Κλίντον ανακάλυψαν ότι είχε σχηματιστεί θρόμβος εξαιτίας τραύματος που είχε υποστεί πριν μερικές εβδομάδες. Της έχει χορηγηθεί αγωγή με αντιπηκτικά. Οι γιατροί θα παρακολουθούν τη φαρμακευτική αγωγή κατά τη διάρκεια των επόμενων 48 ωρών».

«Οι γιατροί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υπουργού και θα καθορίσουν εάν απαιτείται περαιτέρω αγωγή» πρόσθεσε ο Ρέινες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ