Η αποχώρηση έκπληξη του Ζουλού από το Dancing with the stars [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αποχώρηση έκπληξη του Ζουλού από το Dancing with the stars [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντυμένος και βαμμένος Ζουλού (από τα νύχια ως την άφρο περούκα του) επέλεξε να βγει ο Γιώργος Τσαλίκης στην χθεσινή του εμφάνιση στο live του Dancing with the stars. Κάτι που δεν του βγήκε και πολύ γούρικο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, γιατί τους τελευταίους μήνες δεν έβλεπαν τον μπαμπά τους καθόλου και να υποσχεθώ στη Δώρα ότι την επόμενη εβδομάδα θα την πάρω να φύγουμε ένα διήμερο».

Αυτό δήλωσε αποχωρώντας από το 7ο live του Dancing with the stars ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με την Λάουρα Νάργες (την οποία κράτησε εντός παιχνιδιού η θετική ψήφος του κοινού).

Όλα αυτά ενώ το κοινό στο στούντιο ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση εκείνου και της παρτενέρ του ως ζεύγος Ζουλού (κομπλέ με μωρό), για τις ανάγκες της οποίας είχαν βαφτεί και οι δυο από πάνω ως κάτω μαύροι. Ενώ και η κριτική επιτροπή του έδωσε καλή βαθμολογία.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι ενώ το συγκεκριμένο «Αποκριάτικο εύρημα» αντιμετωπίστηκε χαλαρά από κοινό και κριτικούς, κάτι αντίστοιχο θα σήκωνε τσουνάμι αντιδράσεων στην άλλη όχθη του Ατλαντικού όπου το να βάφεται ένας λευκός καλλιτέχνης μαύρος θα θεωρούνταν άκρως ρατσιστικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ