Συζήτηση για το ψηφιακό βιβλίο στο Floral - iefimerida.gr

Συζήτηση για το ψηφιακό βιβλίο στο Floral

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τη νέα εποχή που ξημερώνει στην εκδοτική αγορά με την έλευση του ψηφιακού βιβλίου οργανώνει απόψε το Floral, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, με τίτλο «Ψηφιακό βιβλίο. Μια νέα εποχή;».

Στην ανοιχτή συζήτηση για το ψηφιακό βιβλίο, εκδότες, συγγραφείς, βιβλιοπώλες και άνθρωποι του βιβλίου συναντιούνται για να ανταλλάξουν απόψεις και να εκθέσουν τον προβληματισμό τους για το καινούργιο τοπίο που διαμορφώνεται στην παραγωγή και διάδοση των κειμένων.

Θα μιλήσουν οι: Αργύρης Καστανιώτης (εκδότης), Νίκος Πασχαλάκης (διευθύνων σύμβουλος Q&R A.E., myebooks.gr), Θοδωρής Βασιλόπουλος (διευθύνων σύμβουλος στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης), Νίκος Βλαντής (συγγραφέας και εκδότης, εκδόσεις Μαγικό Κουτί), Μιχάλης Καλαμαράς (δημιουργός του blog Ηλεκτρονικός Αναγνώστης), Νίκος Χατζόπουλος (εκδότης). Τη συζήτηση συντονίζει ο Σωκράτης Καμπουρόπουλος (ειδικός σύμβουλος του ΕΚΕΒΙ).

Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί.

Floral, Θεμιστοκλέους 80, 2103800070 στις 7.00 μ.μ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ e-books ΕΚΕΒΙ ψηφιακό βιβλίο Floral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ