Διάσημος κωμικός συνελήφθη γιατί έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του - iefimerida.gr

Διάσημος κωμικός συνελήφθη γιατί έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του

Διάσημος κωμικός συνελήφθη γιαί έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζωή αυτού του κωμικού έχει πάψει εδώ και πολύ καιρό να είναι αστεία. Ο Κατ Γουίλιαμς συνελήφθη την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, γιατί έθεσε σε κίνδυνο τα τέσσερα παιδιά του.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι του στο Woodland Hills στην Καλιφόρνια και εκεί βρήκε τέσσερα όπλα χωρίς άδεια και παράνομα ναρκωτικά, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης, διάφορα αντικείμενα κατασχέθηκαν από το σπίτι, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η σύλληψη σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί, ακριβώς τη στιγμή που έμαθε ότι η IRS ζήτησε 4 εκατομμύρια δολάρια φορολογική επίσχεση εναντίον του Γουίλιαμς.

Ο 39χρονος Κατ Γουίλιαμς κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Valley με 100.000 δολάρια εγγύηση, ενώ οι αρχές έχουν θέσει τα παιδιά του υπό φύλαξη. Ο ίδιος πάντως φαίνεται αμετανόητος αφού βγαίνοντας από τη φυλακή αναρωτήθηκε στους δημοσιογράφους «Πώς μπορείτε να κρατήσετε τα παιδιά ασφαλή χωρίς όπλα;»

Ισχυρίστηκε επίσης ότι τα όπλα ήταν ασφαλισμένα σε ένα κλειδωμένο κουτί, προσθέτοντας ότι «Εάν οι αστυνομικές αρχές έψαχναν να βρουν κάτι να με ενοχοποιήσουν το βρήκαν! Δεν είμαι σε συμμορία, τι σημασία έχει; "

Επίσης, αρνήθηκε ότι είχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες στο σπίτι του, αλλά παραδέχτηκε ότι είχε χασίς και τόνισε ότι δε θεωρείται ναρκωτικό.

Το 2012 δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον κωμικό, ας ελπίσουμε ότι το 2013 θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ