Ερυθρόλευκων μεταγραφών συνέχεια… - iefimerida.gr

Ερυθρόλευκων μεταγραφών συνέχεια…

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβληματισμένος ευχάριστα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον τελευταίο καιρό, καθώς υπάρχει συνεχής ονοματολογία στο στρατόπεδο του πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακού.

Ο Ρόμενταλ, ακραίος χαφ των ερυθρολεύκων, δήλωσε ότι παρά τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στο φετινό πρωτάθλημα, δεν απογοητεύεται και πρόκειται να παλέψει όσο το δυνατόν γίνεται πιο σκληρά για να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, για να βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του χρόνου.

Ο Κονστάντζο, τερματοφύλακας της Βασιλείας, είναι προ των πυλών, μετά την συνάντηση, που είχε ο ατζέντης του με τον Μαθία στην Ελβετία την περασμένη εβδομάδα. Σαν δεύτερος τερματοφύλακας, ο 35χρονος Ελευθερόπουλος προκρίνεται σαν την καλύτερη δυνατή λύση.

Ενώ τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, φέρνουν τον Ραούλ Μπράβο, που έχει λήξει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, σε συζητήσεις με την Μπεσικτάς και την Γαλατά Σαράι, η απώλεια του Ντιντάκ (αριστερού μπακ της Μίλαν) με την υπογραφή του στην Εσπανιόλ, δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ερυθρολεύκους, καθώς βρίσκονται μια ανάσα από την υπογραφή του Τζαβέλλα, διεθνή με την εθνική μας ομάδα, καθώς η ομάδα του, Αίντραχτ Φρανκφούρτης είναι πρόθυμη να τον πουλήσει, αλλά υπάρχει και ενδιαφέρον από την Βέντερ Βρέμης.

Οι Μαρκάνο και ο Πουντίλ είναι δυο παίκτες που αρέσουν επίσης πολύ στους πρωταθλητές, για μια επιπλέον λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μαρκάνο, που ανήκει στην Βιγιαρεάλ, εκτός από αριστερό μπακ, μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας πρόκειται να αποκτηθεί σαν δανεικός με δυνατότητα αγοράς ενός ποσού που δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 1.4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πουντίλ, ο οποίος είναι 26 ετών, στέφθηκε πρωταθλητής με την Γκένκ στο Βέλγιο, φέτος και είχε 29 συμμετοχές, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, το κασέ του δεν είναι ιδιαιτέρως υψηλό και η Γκένκ δεν πρόκειται να εγείρει υψηλές απαιτήσεις καθώς λήγει το συμβόλαιο του το επόμενο καλοκαίρι.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το μεσημέρι ότι ο Φορτούνης, το μεγάλο ταλέντο του Αστέρα Τρίπολης, θα υπογράψει την επόμενη εβδομάδα στον Ολυμπιακό. Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού αρνούνται κάτι τέτοιο, όπως επίσης και από την πλευρά του Αστέρα. Από την ομάδα της Αρκαδίας υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους προτάσεις για τον Φορτούνη, αλλά αυτές προέρχονται μόνο από ιταλικές ομάδες.

Στην επιθετική γραμμή μετά τις τελευταίες φήμες ότι έχει υπογράψει ο Παραγουανός διεθνής Νέλσον Βαλντέζ της Χέρκουλες, δεν φαίνεται να κινείται κάτι, παρά μόνο η διάθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού να παραχωρήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Επίσης συζητείται έντονα τις τελευταίες μέρες ότι είναι πολύ πιθανή η πώληση παικτών και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και ηχηρά ονόματα όπως ο Όλοφ Μέλμπεργκ και ο Βασίλης Τοροσίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ