Την Δευτέρα λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας - iefimerida.gr

Την Δευτέρα λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει ληφθεί απόφαση για παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών και την Δευτέρα χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκίνητων αναμένεται να σχηματίσουν ατέλειωτες ουρές σε τράπεζες και εφορίες για να παραλάβουν το σήμα.

Μιλώντας στο Mega ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφορικών συστημάτων Χάρης Θεοχάρης τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη σχετική απόφαση για παράταση επισημαίνοντας ότι εάν είναι να δοθεί παράταση θα ανακοινωθεί την Δευτέρα

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη μόλις το 60% έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται η χθεσινή ημέρα και συνέστησε στους πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω e banking με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας, ώστε να γλυτώσουν τον μεγάλο χρόνο αναμονής στα τραπεζικά υποκαταστήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ