Γιατί ο Μπαλοτέλι απειλεί με μηνύσεις τη μάνα του παιδιού του - iefimerida.gr

Γιατί ο Μπαλοτέλι απειλεί με μηνύσεις τη μάνα του παιδιού του

Γιατί ο Μπλοτέλι απειλεί με μηνύσεις τη μάνα του παιδιού του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εξω φρενών» φαίνεται ότι είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, με την μητέρα του παιδιού του Ραφαέλα Φίκο. Ο ποδοσφαιριστής αρνείται την επικοινωνία μαζί της, εκείνη βγαίνει και τον κατηγορεί ως «ανεύθυνο και αδιάφορο πατέρα» και τώρα ο Μπαλότέλι την απειλεί πώς αν το ξανακάνει θα βρεθεί αντιμέτωπη με το νόμο.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Manchester, μετά τη γέννηση του παιδιού δεν έχει έρθει σε επαφή ούτε με την Ραφαέλα Φίκο, αλλά ούτε και με την μικρή του κόρη. Ετσι η Φίκο σε συνεντεύξεις σε περιοδικά τον κατηγορεί ως ανεύθυνο και αδιάφορο πατέρα, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του.

Το γεγονός αυτό έχει βγάλει εκτός εαυτού τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ανέθεσε το θέμα στους δικηγόρους τους, καθώς, όπως ισχυρίζεται η Φίκο, με τα λεγόμενά της, προσβάλλει την ανδρική του τιμή.

«Όλα έχουν ένα όριο, και δεν μπορώ να θίγεται η ανδρική μου υπόληψη, από τις ψευδείς δηλώσεις της Rafaela Fico στο περιοδικό Chi. Την προειδοποιώ λοιπόν, πως από εδώ και στο εξής, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το νόμο, σε περίπτωση που προβεί σε επιπλέον ανεύθυνα σχόλια που βλάπτουν την τιμή και την υπόληψη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαλοτέλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ