Κανείς δικηγόρος της Ξάνθης δεν ανέλαβε την υπεράσπιση του 27χρονου δολοφόνου - iefimerida.gr

Κανείς δικηγόρος της Ξάνθης δεν ανέλαβε την υπεράσπιση του 27χρονου δολοφόνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένας δικηγόρος από την πόλη της Ξάνθης δεν ανέλαβε την υπεράσπιση του στυγερού 27χρονου δολοφόνου Χρήστου Παπάζογλου, που απολογήθηκε χωρίς συνήγορο.

Πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αναμένεται δικηγόρος από την Κομοτηνή, ο οποίος έχει δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του δολοφόνου της άτυχης 34χρονης Ζωής.

Ας σημειωθεί ότι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης ο 27χρονος δράστης της δολοφονίας της 34χρονη κοπέλας, που βρήκε φριχτό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το πατρικό της σπίτι.

Η τοπική κοινωνία της Ξάνθης είναι συγκλονισμένη από το φρικτό έγκλημα που έγινε στην πόλη τους. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη για το νεαρό. Εκατοντάδες Ξανθιώτες συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο και προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Ένας εξ αυτών κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και χτύπησε με δύναμη το δράστη, ο οποίος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ