ΝΔ: Οποιος αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ φέρει βαρύτατες ευθύνες - iefimerida.gr

ΝΔ: Οποιος αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ φέρει βαρύτατες ευθύνες

ΝΔ: Οποιος αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ φέρει βαρύτατες ευθύνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βαρύτατες» χαρακτηρίζει τις ευθύνες που βαρύνουν όποιον παρενέβη και αλλοίωσε το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συγγρού με αφορμή τη διαπίστωση από τη Δικαιοσύνη ότι η αυθεντική «Λίστα Λαγκάρντ» διαφέρει από εκείνη που είχε παραδοθεί προ διμήνου στις αρμόδιες αρχές, αναφέρει ότι η διαπίστωση αυτή «εγείρει σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει άμεσα και πειστικά να απαντηθούν. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν τα αποκρυβέντα ονόματα είναι συγγενείς πολιτικού προσώπου που παρέλαβε και διαχειρίστηκε τη λίστα αυτή».

«Οι ευθύνες όποιου παρενέβη και αλλοίωσε το περιεχόμενο της λίστας είναι βαρύτατες.Η αλήθεια πρέπει να έρθει άμεσα στο φως, όπως άμεση πρέπει να είναι και η απόδοση ευθυνών σε όποιον ανήκουν», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ