Καμμένος: Να τιμωρηθούν όσοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό - iefimerida.gr

Καμμένος: Να τιμωρηθούν όσοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χανιά επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, από όπου ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία και τη δήμευση των περιουσιών όλων όσοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στις δύσκολες, όπως είπε, στιγμές που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός: «Οι Έλληνες, οι Ελληνίδες, η ελληνική οικογένεια περνά, αυτές τις μέρες, μια πολύ δύσκολη περιπέτεια. Μια περιπέτεια που μας έβαλαν οι δανειστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Ο ελληνικός λαός, αυτή τη χρονιά που έρχεται, πρέπει να δώσει τη δική του μάχη για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Για την αποβολή εκείνων οι οποίοι λειτουργούν ως νέοι κατακτητές».

«Είναι η ώρα, όμως παράλληλα, να χτυπήσουμε και την ατιμωρησία. Έρχονται και φεύγουνε διάφορες λίστες, λίστες με παράνομους που πήραν τα χρήματα από τον ελληνικό λαό, τα έβγαλαν στο εξωτερικό για να εξαγοράσουν στη συνέχεια τα κατασχεμένα σπίτια, τις κατασχεμένες επιχειρήσεις, τα κατασχεμένα χωράφια του ελληνικού λαού» ανέφερε για τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό με τη «λίστα Λαγκάρντ» και υπογράμμισε:

«Είναι η ώρα που θα πρέπει να αποδείξει το ελληνικό κράτος ότι τιμωρεί. Η ελληνική δικαιοσύνη να συλλάβει εκείνους οι οποίοι παρανόμησαν, να δημευτούν οι περιουσίες τους. Είναι η ώρα που δεν θα πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο με τους δήθεν νόμους περί ευθύνης υπουργών και τις βουλευτικές ασυλίες πολιτικοί, που δεν έβαλαν απλώς το δάκτυλο στο μέλι, αλλά που εκτέλεσαν τις ελληνικές οικογένειες».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «αν αυτό δεν γίνει τώρα, εάν δεν αποφασίσει η ελληνική Πολιτεία να τιμωρήσει παραδειγματικά, ποινικά αλλά και αστικά, με δήμευση περιουσιών εκείνους που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, τότε θα είναι υπεύθυνοι για την ατιμωρησία εκείνοι που θα ξεσηκώσουν πλέον τη λαϊκή οργή και θα οδηγήσουν σε λαϊκά δικαστήρια αυτούς, που μένουν τόσα χρόνια ατιμώρητοι. Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατρακύλα της μεταπολίτευσης».

Τέλος, ανέφερε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τη στήριξη του ελληνικού λαού θα κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν την φαυλοκρατία που επικράτησε μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ