Πανάκριβα και υπερπολυτελή αυτοκίνητα σε τιμή ευκαιρίας - iefimerida.gr

Πανάκριβα και υπερπολυτελή αυτοκίνητα σε τιμή ευκαιρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε (λέμε τώρα) να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο super car σε τιμή ευκαιρίας ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή. Κι αυτό γιατί σε αρκετές χώρες της κεντρικής Ευρώπης υπάρχει μεγάλη προσφορά από υπερπολυτελή αυτοκίνητα, κυρίως Ferrari και Maserati σε πολύ χαμηλές τιμές –ακόμα και 30.000 ευρώ για μια Ferrari!

Η συναλλαγή γίνεται μέσω εμπόρων και η κατ' αρχήν επικοινωνία μέσω e-mail, ενώ είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα μάθετε ποιός είναι ο πραγματικός πωλητής. Ο λόγος για το τελευταίο πολύ απλός: τα super cars αυτά προέρχονται από την Ιταλία, όπου ο πρωθυπουργός Monti έδωσε εντολή στις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους να ψάχνουν τους κατόχους υπερ-αυτοκινήτων, μιας και πολλές φορές το εισόδημά τους δεν δικαιολογούσε την κατοχή τους (τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει...).

Έτσι αρκετοί Ιταλοί που δήλωναν μισθό ανειδίκευτου εργάτη και κυκλοφορούσαν με Maserati, Ferrari ή Lamborghini κι είχαν και πανάκριβα σκάφη τώρα προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν όσο όσο. Χωρίς να γίνει γνωστή η ταυτότητά τους όπως είπαμε.

Παράλληλα το συγκεκριμένο μέτρο έχει επηρεάσει σημαντικά και τις πωλήσεις καινούργιων super cars, μιας και τον Οκτώβριο του 2012 πουλήθηκαν στην Ιταλία μόλις 231 Ferrari και 102 Maserati, τη στιγμή που για τον Οκτώβριο του 2011 τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 539 και 372.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ