Αυτός είναι ο δράκος της Ξάνθης που βίασε και έκαψε ζωντανή την 34χρονη [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο δράκος της Ξάνθης που βίασε και έκαψε ζωντανή την 34χρονη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του βιαστή-δολοφόνου της Ξάνθης, Χρήστος Παπάζογλου, αλλά και του μανάβικου που διατηρούσε στη γειτονιά που διέμενε η άτυχη 34χρονη και έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του.

Τη φωτογραφία τη δημοσιεύει το thrakitoday.com. Ο δράστης τόσο κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του, όσο και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στην εισαγγελία φυγαδεύθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι του είχαν φορέσει και αλεξίσφαιρο γιλέκο, αφού οι πολίτες μόλις τον είδαν προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Ο Χρήστος Παπάζογλου είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας αφού στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για τρεις επιθέσεις και απόπειρες βιασμού, ενώ είχε εμπλακεί και σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών στην περιοχή των Αβδηρών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο δράστης στο παρελθόν είχε προφυλακιστεί για πέντε μήνες, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Στην ακροαματική διαδικασία, ωστόσο, είχε κριθεί αθώος από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος. Γεννήθηκε και έζησε στο χωριό Μυρωδάτο, ενώ περιστασιακά εργαζόταν ως υπάλληλος βενζινάδικου, ενώ πρόσφατα -εδώ και ένα μήνα- άνοιξε και λειτουργεί ένα μανάβικο στη γειτονιά της άτυχης κοπέλας.

Τον τελευταίο χρόνο έμενε σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους 30 στον 5ο όροφο χωρίς μάλιστα να πληρώνει ενοίκιο, καθώς είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να μην τον πληρώνει προσωρινά, αφού δεν είχε καθόλου χρήματα και τον διαβεβαίωνε πως περιμένει να εισπράξει πολλά λεφτά από μία αποζημίωση που θα έπαιρνε από το δημόσιο για την άδικη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει προφυλάκισή του για απόπειρα βιασμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ