Παναθηναϊκός: «Φαιδρή η περίπτωση του Βλάση Τσάκα» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Φαιδρή η περίπτωση του Βλάση Τσάκα»

Παναθηναϊκός: «Φαιδρή η περίπτωση του Τσάκα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα τονίζοντας πως η περίπτωση του συνεργάτη του πρίγκηπα Φεϊζάλ κινείται στο πλαίσιο του φαιδρού.

Η «πράσινη» ΠΑΕ κάλεσε για μία ακόμη φορά την πλευρά του Σαουδάραβα να καταθέσει τα 28 εκατ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως τις 4 Ιανουαρίου, ενώ χαρακτηρίζει «όλα τα υπόλοιπα ως κουβέντες καφενείου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ: «Η περίπτωση του κ. Τσάκα εδώ και καιρό κινείται στο πλαίσιο του φαιδρού. Γι' αυτό και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να δώσει καμία συνέχεια στο θόρυβο που ο ίδιος ο Τσάκας προσπαθεί να προκαλέσει γύρω από το πρόσωπό του.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά:

Αν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για την αγορά του Παναθηναϊκού, ας καταθέσει η Αυτού Υψηλότης το ποσό των € 28 εκ. έως τις 4 Ιανουαρίου, τελική προθεσμία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να λάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, όπως έχει δεσμευτεί.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ως τώρα κουβέντες του καφενείου. Αλλά μετά την 4η Ιανουαρίου ίσως γίνουν υποθέσεις της Δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ