Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Τσάκας στη διοίκηση του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Τσάκας στη διοίκηση του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στο συνεργάτη του πρίγκηπα Φεϊζάλ Βλάση Τσάκα και τον Παναθηναϊκό καλά κρατεί,καθώς ο Τσάκας επιτέθηκε στη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ κατηγορώντας την πως βάζει εμπόδια στην επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα: «Η απόλυτη γελοιοποίηση!

Οι κατά σύμπτωση διοικούντες, οι άνθρωποι που εμφανίστηκαν από το πουθενά, οι όψιμοι Παναθηναικάρες συνεχίζουν το ίδιο βρώμικο επικοινωνιακό τους παιχνίδι. Ενισχύοντας το επικοινωνιακό τους επιτελείο με ένα ακόμα μέλος (της ίδιας - ελεγχόμενης από τη Δικαιοσύνη - παρέας της ΕΡΤ) η μοναδική τους απασχόληση είναι να εκδίδουν καθημερινά και από μια ανακοίνωση, μη σεβόμενοι ούτε τις αργίες. Τόσο πολύ δουλεύουν!!! Ο κος Κουμουτόπουλος, είναι έγκριτος οικονομολόγος και πάνω από όλα της απολύτου εμπιστοσύνης μας. Εξάλλου τα πτυχία του είναι διαθέσιμα για τον καθένα. Και για να διευκρινίσουμε, ο κος Κουμουτόπουλος είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Financial Manager Ανωνύμου Εταιρίας, η οποία έχει σαν βασικό μέτοχο την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στο είδος της, την Tugra Makina. Αλλά αφού ενδιαφέρθηκαν, ας μας εξηγήσουν, εκεί στην ΠΑΕ, την τοποθέτηση!!! (έτσι μας παρουσιάστηκε) του κου Παναγιωτίδη, Πολιτικού Μηχανικού σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο οποίος ανέλαβε την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ!!! Ποτέ μα ποτέ δεν είπαμε ούτε υπαινιχτήκαμε τίποτα για τις DELOITTE και GRANT THORNTON, τις οποίες σεβόμαστε απόλυτα. Ζητήσαμε να διασταυρώσουμε και να ελέγξουμε στοιχεία του 2012, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 και να δούμε και την πρόβλεψη για το πρώτο εξάμηνο του 2013. Ποιος άραγε μπορεί να απαιτήσει την καταβολή 28 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να έχουν δει οι δικής του εμπιστοσύνης σύμβουλοι τα απαιτούμενα στοιχεία; Πόσο μάλλον όταν καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες «άγνωστες» οικονομικές υποχρεώσεις;

Δυστυχώς οι κύριοι αυτοί (που διευκόλυναν κατά δήλωσή τους) την είσοδο του Πρίγκιπα αρνήθηκαν σχεδόν τα πάντα, επικαλούμενοι ζητήματα εμπιστευτικότητας, αν και εμείς οι ίδιοι τους είχαμε προτείνει και σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό εχεμύθειας, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια από τις συνεχείς διαρροές κύκλων και τετραγώνων, καθώς και τις αλλεπάλληλες απαντήσεις μέσω ανακοινώσεων, την απροθυμία τους για εχεμύθεια και όχι μόνο...

Ζητήσαμε εγγράφως τα εξής: 1. Συγκεκριμένο ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα στη Τράπεζα όπου τηρείται ο ειδικός λογαριασμός της ΠΑΕ, ώστε να κατατεθεί η τραπεζική επιταγή 28 εκατομμυρίων ευρώ, με ταυτόχρονη παραίτηση-αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ. 2. Έλεγχο όπως εμείς επιθυμούμε με βάση αναλυτική λίστα απαιτήσεων 3. ουδέποτε ζητήθηκε M.O.U, όπως ψευδώς διαρρέουν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, απλά δόθηκαν εγγράφως οι προτάσεις μας. Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το γαϊτανάκι εντυπώσεων, το οποίο προκαλεί η πλευρά της ΠΑΕ, θα αναγκαστούμε να δώσουμε στην δημοσιότητα όλη τη μεταξύ μας αλληλογραφία.

Απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη (εκτός από την αστειότητά τους, αφού εμείς δεν έχουμε κοστίσει στην ΠΑΕ ούτε ένα ευρώ, ούτε διαχειριζόμαστε ξένα χρήματα) δε μας ακουμπάνε, ούτε και μας τρομάζουν. Η Δικαιοσύνη βέβαια θα είχε πολλά να πει για κάποιες κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις που παρουσιάστηκαν ως νόμιμα στοιχεία, με τα οποία παγιδεύσατε και καταφέρατε να αρπάξετε τον Παναθηναϊκό, εμποδίζοντας και τότε την είσοδο του Πρίγκιπα Φαιζάλ που μόλις είχε πάρει την έγκριση από την Ε.Ε.Α. με τραπεζικές εγγυήσεις και νόμιμα έγγραφα και όχι σπέκουλες για συγκέντρωση εκατομμυρίων από ένα δοκιμαζόμενο από την κρίση λαό.

Εσείς παραπλανήσατε, εμείς απλά υποβάλλαμε μια πρόταση η οποία παραδόξως απορρίφθηκε και μας οδηγήσατε, αγνοώντας τις απαιτήσεις μας, σε μία αύξηση Μ.Κ. 15 ημερών με 8 εργάσιμες μόνο. Εμείς κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ολοκληρωθεί το deal και εσείς ακριβώς το αντίθετο. Η χθεσινοβραδυνή σας απάντηση στις 23:33 δείχνει και τη σύγχυση και τον πανικό σας. Η υποκρισία σας περισσεύει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ