Ο Καραχάλιος απειλεί με αγωγές τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΟΤ - iefimerida.gr

Ο Καραχάλιος απειλεί με αγωγές τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΟΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αγωγές απειλεί τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΟΤ Κωνσταντίνο Ράντο ο τέως γενικός γραμματέας του Οργανισμού Νίκος Καραχάλιος.

Ο κ. Ράντος, χαρακτήρισε τον κ. Καραχάλιο επισκέπτη στον ΕΟΤ, ενώ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, τον χαρακτήρισε τουρίστα προσθέτοντας ότι για αυτό το λόγο προσέλαβε τον ειδικό σύμβουλο, προκειμένου να διοικεί αντ' αυτού.

Αμεση ήταν η αντίδραση του κ. Καραχάλιου, ο οποίος μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, προανήγγειλε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη.

«Να περιμένει μέσα στην επόμενη εβδομάδα την αγωγή μου ο κ.Ράντος» και πρόσθεσε πως «όντως έλειπα στο εξωτερικό γιατί στις προτεραιότητές μας ήταν να είμαστε εκεί για να κλείσουμε τα πακέτα με τους tour operator».

Ο Νίκος Καραχάλιος προανήγγειλε και την αποκάλυψη στον εισαγγελέα στοιχείων για τα κυκλώματα που δρουν στον ΕΟΤ. «Αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί ο σύμβουλος ήταν δική μου επιλογή» είπε για τον πρώην σύμβουλό του και πρόσθεσε ότι «το πλούσιο βιογραφικό του δικαιολογούσε την πρόσληψή του. Ήταν επιλογή Καραχάλιου αλλά ήταν ειδικής χρήσεως, τον χρησιμοποιούσαμε από κοινού με το υπουργείο».

Ο κ. Καραχάλιος παραδέχτηκε όμως ότι «αν είχε πάνω του καρνέ επιταγών ή στο γραφείο του που δεν ήταν συμπληρωμένες (οι επιταγές) από το λογιστήριο, είναι παράτυπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ