Θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης η 34χρονη-Τι κατέθεσε η φίλη της

Η αγριότητα του εγκλήματος με θύμα την 34χρονη στην Ξάνθη, κάνει τους ειδικούς να πιθανoλογούν ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους, χωρίς, όμως, να αποκλείουν και κάποιο άλλο κίνητρο. Η ιατροδικαστική εξέταση αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια δολοφονία πρωτοφανούς αγριότητας, ενώ οι Αρχές ευελπιστούν ότι θα αντλήσουν σημαντικά στοιχεία από την κατάθεση του τελευταίου ανθρώπου που την είδε ζωντανή, της φιλής της.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας φέρεται να είναι σοκαρισμένος καθώς από τα όσα διαπίστωσε κατά τη διάρκεια της εξέτασης φανερώνουν ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας.

Η 34χρονη έπεσε θύμα όχι απλά βιασμού, αλλά άγριας σεξουαλικής κακοποίησης. Οπως αναφέρει το newsit.gr, η άτυχη κοπέλα φέρει στα γεννητικά της όργανα δύο τομές οι οποίες έγιναν με άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια ο ή οι δολοφόνοι τις προκάλεσαν βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις και λίγο πριν ξεψυχήσει την περιέλουσαν με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι και την έκαψαν ζωντανή.

Ακριβώς αυτό το μένος των δραστών είναι που οδηγεί τους Αστυνομικούς στο να συμπεράνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους και στρέφει την κατεύθυνση των ερευνών στην κατεύθυνση αυτή.

Ηδη έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για να ελεγχθούν τηλέφωνα, sms και e-mail

Τι κατέθεσε στην Αστυνομία ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή

Μια φίλη της άτυχης 34χρονης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί την θεωρούν πρόσωπο-κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο δρόμος των δύο γυναικών είχε χωρίσει δύο στενά πιο κάτω από τον τόπο του εγκλήματος και μόλις λίγα λεπτά πριν η 34χρονη βρεθεί τετ α τετ με τον ή τους δολοφόνους της.

Η φίλη της άτυχης κοπέλας κατέθεσε στην Αστυνομία πως το θύμα δεν διατηρούσε κάποια ερωτική σχέση το τελευταίο διάστημα, καθώς και ότι δεν της είχε αναφέρει ποτέ ότι δέχεται απειλές. Παράλληλα, είπε πως η 34χρονη έδειχνε χαρούμενη και καθόλου προβληματισμένη. Παράλληλα, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους στο νυχτερινό κέντρο, που βρίσκονταν λίγο πριν τη φριχτή δολοφονία, όλα κύλησαν ομαλά και δεν έπεσε στην αντίληψή της κάποιο ύποπτο πείραγμα ή ενόχληση από άλλη παρέα.

Διαβάστε ολόκληρο το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ