Καραχάλιος: Ερασιτεχνική απάτη η πλαστή υπογραφή, μπροστά στα κυκλώματα του ΕΟΤ - iefimerida.gr

Καραχάλιος: Ερασιτεχνική απάτη η πλαστή υπογραφή, μπροστά στα κυκλώματα του ΕΟΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ανακοίνωση για το όσα συνέβησαν και συμβαίνουν, όπως ισχυρίζεται, εξέδωσε ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, «η υπόθεση της πλαστογραφίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι πολύ σοβαρή, αλλά αποτελεί ερασιτεχνική απάτη, μπροστά στα επαγγελματικά κυκλώματα που θέλουν την αδιαφάνεια στον ΕΟΤ», ενώ για το θέμα της υπογραφής, σημείωσε πως κάποιοι πλαστογράφησαν την υπογραφή του.

Τέλος, ο πρώην γ.γ. του Οργανισμού, που αναγκάστηκε σε παραίτηση, δεν αναφέρει τίποτα για τις καταγγελίες που έκανε ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΟΤ και υποστηρίζει:

«Αν θέλουμε να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει στον ΕΟΤ, πρέπει να κινηθούμε βήμα-βήμα. Ελπίζω ότι ο "διάδοχός" μου (ο οποίος ακόμη και σήμερα, μια εβδομάδα, μετά τον διορισμό του δεν είχε τον επαγγελματισμό να επικοινωνήσει μαζί μου) θα εκτελέσει τις αποφάσεις της προηγούμενης διοίκησης, που αφορούν στην κάθαρση στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ