Τα «γυρίζει» η Βαλαβάνη για την λίστα Λαγκάρντ   - iefimerida.gr

Τα «γυρίζει» η Βαλαβάνη για την λίστα Λαγκάρντ  

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άκουσα από δημοσιογράφο, δεν έχω στοιχεία αν η λίστα Λαγκάρντ είναι «πειραγμένη» δηλώνει τώρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη.

Η δήλωση της κυρίας Βαλαβάνη είναι η εξής:

«Στην τηλεοπτική εκπομπή "Πρωϊνό ΑΝΤ1" της 24.12., στην οποία ήμουν παρούσα, όπως και βουλευτίνες της Ν.Δ. και της ΔΗΜΑΡ, δημοσιογράφος και εκδότης ημερήσιας αθηναϊκής εφημερίδας, δήλωσε στον αέρα για τη λίστα Λαγκάρντ ότι: «Από τα πρώτα στοιχεία που επεξεργάζονται αυτή τη στιγμή, δείχνουν ότι η πρώτη λίστα είναι "πειραγμένη"», και πρόσθεσε πως «η λίστα η οποία ξέραμε ότι κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα έχει 1920 με 1930 ονόματα, ενώ η πραγματική λίστα έχει 2.550". Στη συζήτηση που ακολούθησε οι δημοσιογράφοι του σταθμού υπολόγισαν σε 600 περίπου τα παραπάνω ονόματα», επεσήμανε η κ. Βαλαβάνη και πρόσθεσε:

«Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην εκπομπή της κ. Τσαπανίδου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη λίστα Λαγκάρντ, αναφέρθηκα στην παραπάνω δήλωση, τονίζοντας ότι πρόκειται για «δημοσιογραφικές πληροφορίες», όπως άλλωστε σταθερά επανέλαβα και σε όσους δημοσιογράφους επικοινώνησαν μαζί μου αργότερα, τονίζοντας σε όλους με έμφαση ότι δεν έχω, ούτε θα μπορούσα να έχω σ΄αυτή τη φάση κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση για το θέμα.

Σύντομα οι αρμόδιοι Εισαγγελείς, που ερευνούν την υπόθεση, θα εξακριβώσουν αν πράγματι υπήρξε και τι είδους παρέμβαση και αλλοίωση της αρχικής λίστας, γιατί αυτό είναι το μείζον και ουσιαστικό ζήτημα. Αυτό είναι σίγουρο.

Όπως εξίσου σίγουρο είναι ότι και η μέχρι τώρα και επί 20 μήνες διαχείριση της υπόθεσης αυτής από τους θεσμικά υπεύθυνους παράγοντες, έχει προκλητικά υποτιμήσει τη νοημοσύνη των πολιτών και έχει βλάψει σοβαρά το δημόσιο συμφέρον και τη χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ