Εργάτες έκαψαν ζωντανό το αφεντικό τους και τη σύζυγό του - iefimerida.gr

Εργάτες έκαψαν ζωντανό το αφεντικό τους και τη σύζυγό του

Εργάτες έκαψαν ζωντανό το αφεντικό τους και τη σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τραγικό τρόπο έληξε η πολυήμερα διαμάχη επτακοσίων εργατών σε φυτεία τσαγιού στο κρατίδιο Ασάμ, στην Ινδία,με το αφεντικό τους, καθώς το βράδυ της Τετάρτης, όρμησαν εξαγριωμένοι στο σπίτι του και του έβαλαν φωτιά σκοτώνοντας τον ίδιο και τη γυναίκα του που βρίσκονταν μέσα στο μπάνγκαλοου.

Σύμφωνα με την αστυνομία αιτία της διαμάχης ήταν η απαίτηση του ιδιοκτήτη της φυτείας ήταν να εγκαταλείψουν οι εργάτες τα καταλύματά τους γεγονός που τους εξόργισε και οδήγησε στο σοκαριστικό περιστατικό.

Οι εργάτες έκαψαν και δύο οχήματα που ανήκαν στο αφεντικό τους ενώ τα απανθρακωμένα πτώματα του ιδίου και της συζύγου του βρέθηκαν μέσα στα αποκαϊδια.

Ο εν λόγω εργοδότης είχε βρεθεί και στο παρελθόν αντιμέτωπος με την οργή των υπαλλήλων όταν, σε άλλη φυτεία, είχε πυροβολήσει εναντίον του πλήθους και εκείνοι, αντιδρώντας, έβαλαν φωτιά σε εργοστάσιο τσαγιού.

Το BBC σημειώνει, μάλιστα, ότι έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά επιθέσεων από εξαγριωμένους εργάτες σε φυτείες τσαγιού στο κρατίδιο Ασάμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ