Το τελεσίγραφο του Τσάκα στον Παναθηναϊκό για την πρόταση Φεϊζάλ - iefimerida.gr

Το τελεσίγραφο του Τσάκα στον Παναθηναϊκό για την πρόταση Φεϊζάλ

Το τελεσίγραφο του Τσάκα στον Παναθηναϊκό για τον πρίγκηπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βλάσης Τσάκας απέστειλε τελεσίγραφο στον Παναθηναϊκό για την αγορά της ΠΑΕ από τον πρίγκηπα Φεϊζάλ κατηγορώντας την διοίκηση των «πράσινων» για επικοινωνιακά παιχνίδια.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκηπα τόνισε πως η «πράσινη» ΠΑΕ δεν είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία που τους έχουν δώσει, τόνισε πως η επιταγή των 28 εκατ. ευρώ είναι αληθινή, ενώ σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την επικείμενη απόκτηση του Ιάπωνα Γιοχέι Καζιγιάμα.

Οι δηλώσεις του Τσάκα στον «Sentra 103,3»:

Για την έκβαση των διαπραγματεύσεων: «Περιμένουμε. Αυτό που θέλουμε κι εμείς κι όσοι σκέπτονται υγιώς για τον Παναθηναϊκό και μόνο τον Παναθηναϊκό είναι να τελειώνει το θέμα. Οι άλλοι που σκέφτονται άλλα πράγματα είναι άλλου παπά ευαγγέλια. Περιμένουμε, αφού γίνουν ορισμένα πράγματα που θέσαμε από την πρώτη μέρα, θα μπούμε να πάρουμε το 67% με 28 εκατ. ευρώ.

» Καταρχήν δεν έχει γίνει οικονομικός έλεγχος. Μας έχουν δοθεί ορισμένα στοιχεία, η πλευρά Παναθηναϊκός κρίνει ότι αυτά είναι που πρέπει να δοθούν, η δικιά μας πλευρά έχει ζητήσει έλεγχο επί της ουσίας, κι όχι εκτιμήσεις αξιόπιστων κατά τα άλλα οίκων που μας είναι εντελώς αδιάφοροι. Δεν μπορείς με έναν ισολογισμό ένα προσάρτημα κι έναν ισοζύγιο να λες έχω κάνει έλεγχο. Εμείς σεβόμαστε την εμπιστευτικότητα, την οποία δεν υπέγραψαν.

» Εμείς δεν ζητήσαμε MoU. Αυτά είναι πυροτεχνήματα απ' αυτούς που έχουν την επικοινωνία στην ΠΑΕ και τα κάνουν κάθε μέρα θάλασσα. Θέλαμε να υπογραφεί ένα πρωτόκολλο συνεργασίας για την μεταβίβαση. Περίπτερο να πας να αγοράσεις απαιτείται. Δεν υπέγραψαν ούτε χριστουγεννιάτικη κάρτα μαζί μας. Κατά τα άλλα γίνονται δημόσιες διαρροές με κύκλους, τετράγωνα κι όλα τα γεωμετρικά σχήματα για να εξυπηρετούμαστε. Δεν εξυπηρετούμαστε».

Για τη νέα κρούση που θα κάνουν στους «πράσινους»: «Εμείς σήμερα επικοινωνούμε για τελευταία φορά ίσως με την ΠΑΕ και πιστεύουμε να έχουμε θετική ανταπόκριση και δεν θα παίξουμε επικοινωνιακά παιχνίδια. Αυτοί είναι δικοί τους θεατρικοί χαρακτηρισμοί και τους χαρακτηρίζουν».

Για το αν υπάρχουν εμπόδια από την πλευρά Αλαφούζου: «Αυτός διοικεί τον Παναθηναϊκό, καλώς ή κακώς. Κακώς κατά τη γνώμη μου. Το έκριναν οι 600 που τον ψήφισαν από τις 3000».

Για την επιταγή: «Όπως τα ακούσατε εσείς έτσι τα άκουσα κι εγώ. Δεν είχαμε όρεξη να βγάζουμε ανακοινώσεις. Ο Αντωνιάδης είπε τα αυτονόητα. Είναι δυνατόν να μην έχει ελεγχθεί η επιταγή; Δόθηκαν όλα τα στοιχεία της επιταγής στην πρόταση του Φεϊζάλ.

» Ο Αλαφούζος είπε το τραγελαφικό στην Γ.Σ. ότι "εγώ δεν θα γίνω ντετέκτιβ επιταγών". Γίνε ντετέκτιβ ποδοσφαιριστών και μαγισσών όπως θέλει να εξελίξει την υπόθεση στον Παναθηναϊκό! Όποιος ήθελε μπορούσε να την ελέγξει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να πάρει αντίγραφο, όμως κανείς δεν το ζήτησε από τον συμβολαιογράφο. Κι έρχονται 15 μέρες μετά να μας λένε αυτά τα πράγματα. Τα θεωρούμε εκ του πονηρού τα τονίζουμε σήμερα και λέμε κύριοι θέλετε; Αν δεν θέλετε να τελειώσει, να μας το πείτε να πάμε διακοπές, έρχεται και πρωτοχρονιά».

Για την αίσθηση που έχει για την έκβαση του deal: «Δεν έχω καλή διαίσθηση. Αυτό αποκομίζω κι εγώ από την πλευρά Παναθηναϊκός, ότι δεν θα πάει καλά. Η ΠΑΕ έχει κάνει την επικοινωνία χόμπι. Απ' ό,τι μαθαίνουμε ενώ θέλει να αδυνατίσει την ομάδα αγωνιστικά, προσλαμβάνει επικοινωνιολόγους. Ενισχύεται το παρεάκι της επικοινωνίας. Αν τους αρέσει τόσο πολύ η καρέκλα ας βάλουν το χέρι στην τσέπη τους και να κρατήσουν την καρέκλα. Κανείς δεν θα τους πει τίποτα. Μην θέλουν να τον κάνουν Πανιώνιο κι Ατρόμητο, θαυμάζοντας το πλάνο αυτών των ομάδων. Οι διοικούντες χρησιμοποιούν τα μοντέλα αυτά.

» Δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως εμείς τα επιθυμούμε. Υπάρχει μια εβδομάδα για την καταληκτική ημερομηνία, που κι αυτή δόθηκε εσκεμμένα όπως δόθηκε. Δεκαπέντε μέρες αύξηση με οκτώ εργάσιμες. Ενώ μπορούσαν να δώσουν μέχρι τις 10 του Γενάρη για να είχαμε εργάσιμες και να προσπερασθούν τα όσα προβλήματα μπορεί να προκύψουν. Θα δούμε. Έχουμε όλη την καλή διάθεση και είμαστε εδώ».

Για το αν είναι ακόμα κατατεθειμένα τα λεφτά: «Η επιταγή είναι διαθέσιμη. Ο πρίγκιπας έχει πλεονέκτημα γιατί έχει λογαριασμούς σε πολλές τράπεζες. Ένας τέτοιος πρίγκιπας έχει τη δυνατότητα να βγάζει τέτοιες επιταγές».

Για τον Καζιγιάμα: «Αυτή ήταν η πιο τρελή μου επιθυμία, να δω τον Καζιγιάμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ήταν όνειρο κάθε Παναθηναϊκού. Ευχαριστούμε τη διοίκηση».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ